Bekijk volle/desktop versie : 4 vrouwen en een luxe auto......dan de hel



03-08-2015, 21:13
Alweer een boeiend verhaal over een 'slimme' IS strijder:

http://www.hln.be/hln/nl/33982/Islamitische-Staat/article/detail/2411302/2015/08/03/Ebrahim-sloot-zich-aan-bij-IS-omdat-hem-vier-vrouwen-waren-beloofd-Toen-volgde-de-hel.dhtml



[FONT=inherit" -->Ebrahim B werd wakker geschud door de brute realiteit van IS in augustus vorig jaar. Opgesloten in een bloederige cel in één van de 'executiecentra' van de terreurbeweging ergens in Syrië, werd de Duitse Tunesiër van Wolfsburg verplicht om te horen hoe een medegevangene werd onthoofd.

Afgehakt hoofd
"Het klonk zoals een kat die wordt overreden", herinnerde Ebrahim B zich. Later dumpten de beulen het verminkte lichaam van de gevangene in zijn cel. Het afgehakte hoofd lag op de borstkas. Net zoals Ebrahim B werd de onfortuinlijke gevangene ervan verdacht een spion te zijn.

Mirakel
Ebrahim B was de volgende in de rij maar hij wist miraculeus te ontsnappen. Hij vluchtte terug naar Duitsland, het land waar hij maanden geleden werd gerekruteerd als een enthousiaste nieuwe strijder, en gaf zich over aan de autoriteiten. Vandaag verschijnt hij voor de rechtbank in het Duitse Celle.

"Valse prediker"
"Ik verkies een gevangenis in Duitsland boven 'vrijheid' in Syrië", vertelde Ebrahim B eerder deze maand aan de Duitse krant Süddeutsche Zeitung. "Islamitische Staat heeft niks te maken met de Islam." De man werd in Wolfsburg gerekruteerd door Yassin Ousaiffi, die momenteel in Syrië actief is als een Sharia rechter. Ebrahim B omschrijft hem als een "valse" prediker. Hij werd als strijder gelokt met de belofte dat hij vier vrouwen en een dure wagen zou krijgen. "Wees eerlijk, wie zou er geen vier vrouwen willen?".

"Opgelicht"
De man heeft toegezegd om deze week in de rechtbank alles over zijn beproeving uit de doeken te doen. De voormalige jihadist wil zijn proces gebruiken om de wereld te vertellen hoe hij werd bedrogen door IS. "Ik werd opgelicht."

03-08-2015, 21:34


Naar een khalifaat gaan enkel om 4 vrouwen en een luxe auto.
En nu janken dat hij het niet gekregen heeft.
Hahha bizar dit als dit waar is

03-08-2015, 21:55
Tfoe op zijn klote face ......omdat hij geen 4 vrouwen heeft gekregen en geen klote bak .....voelt hij zich nu opeens opgelicht stuur die mother fucker gewoon lekker terug naar zijn droomvakantie or wath ever ......Heeft ie ook überhaupt gedacht wie die 4 vrouwen zijn achterlijke ezel dat ie is ......heb echt totaal geen woorden voor deze zber

04-08-2015, 08:32
4 vrouwen, dat betekent 4 schoonmoeders, ik weet niet waar die kerel was met zijn gedachten.