Bekijk volle/desktop versie : Stichting al-Ighaatha,, nieuwe actie3AbdArrahmaan
28-07-2015, 11:02


Betreft: Al-Ighaatha's inzamelingshoekje


Asselaamou alaikoem warahmatoe Allah,

Beste broeder en beste zuster,

Hierbij willen wij u welkom heten in deze groep. Zoals velen van jullie wellicht al weten is Stichting Al-Ighaatha in het leven geroepen om elke behoeftige uit Nederland bij te staan. Wij streven er dan ook naar om onze broeders en zusters op elke gebied bij te staan. Dit kan zowel financieel zijn maar ook in goederen en vele andere zaken.

Om elke behoeftige te kunnen voorzien, met de Wil van Allah, hebben wij de inzet van de Ummah nodig. Naast dat u kunt doneren in geldbedragen hebben wij nu ook besloten om een stap verder te gaan: een inzamelingsactie houden voor de mensen die het financieel niet breed hebben en het niet kunnen veroorloven om bepaalde goederen te kunnen bekostigen. Wat u hiervan moet denken, leest u hieronder:

Wat kunt u bij ons inleveren?

- Meubels (kasten, bedden, banken etc.)
- Elektronica (smartphones, tv’s, keukenapparaten etc.)
- Langhoudbaar voedsel (honing, olie, boter, voedsel in blik etc.)
- Kleding (voor jong en oud)
- Enz...

Dit kunnen zowel nieuwe spullen zijn maar zeker ook tweedehandse spullen. Echter dienen deze nog wel goed in staat te zijn.

Waar worden uw spullen opgehaald?
- Wij zijn bereid heel Nederland af te reizen om uw spullen op te komen halen.

- Voor degenen die woonachtig zijn in Rotterdam, Den Haag, Hoorn en Breda daar hebben wij een inzamelpunt beschikbaar gesteld waar u de goederen ook zelf kunt inleveren. Dit zouden wij erg oprijs stellen i.v.m. de drukte van onze ophaaldiensten in de andere regio's.

- Voor de precieze locatie kunt u simpelweg onder een post van ons reageren, dan zullen we u privé benaderen.


Waar komen uw spullen terecht?

- Alles wat door u bij ons wordt ingeleverd, komt als eerste terecht in onze opslagruimte. Wanneer wij een melding binnenkrijgen dat er een behoeftige is die uw goederen goed kan gebruiken, dan zullen wij de persoon in kwestie daarmee verblijden. Wij zullen hier foto's van maken en plaatsen in de groep, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw spullen goed terecht zijn gekomen. Ook hopen wij hiermee de motivatie van anderen te kunnen stimuleren.


Onze doel:

- Middels deze groep proberen wij o.a. onszelf en alle leden uit te nodigen naar het goede. Namelijk het goede in het geven en helpen van uw broeder en zuster in nood. Opdat Allah ons en jullie ook zal helpen wanneer wij in nood zullen verkeren op de Dag dat eenieder angstig afwacht op zijn/haar eindbestemming (yauwm al qiyama). Wij wensen u hierbij dan ook het allerbeste, en het allerbeste is het Paradijs.

Wij vragen Allah 'Azza wa djal om ons te laten behoren tot diegenen die vrijgevig zijn en een grote beloning hiervoor zullen kennen in het hiernamaals.

Deel deze geweldige groep zoveel mogelijk en voeg al uw vrienden toe. Vergeet vooral niet dat ook dit u hasanat op zal leveren insha Allah.

BarakAllahoe feekoem,


Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.


Fie Amaanikoem Allah,


Wa alaikoemselaam warahmatoe Allah


Stichting Al-Ighaatha

tranen
19-02-2016, 21:21
Alaykumu salam warahmatuh Allahi wa barakatuh


Djaazakum Allahu khayran!