Bekijk volle/desktop versie : WK beachvollybal 2015 te Nederland begint over 2 dagen: ga onze dames steunen



24-06-2015, 12:32
Ze hebben niet of nauwelijks ervaring maar het zou mooi zijn als op de tribunes de Marokkaanse supperters met vlaggen zichtbaar zouden zijn


http://netherlands2015.fivb.org/nl/women/entrypoints

Programma

http://netherlands2015.fivb.org/nl/schedule#/d20150626

24-06-2015, 12:44


De speelsteden


Alle stadions zijn snel en goed bereikbaar met trein, tram, metro of bus. Kijk voor de meest actuele reisinformatie op http://www.9292.nl.

Stadion Den Haag (Hofvijver)

Het WK-stadion op de Hofvijverx en Beach Club The Hague op het Plein, bevinden zich op loopafstand van het Centraal Station. Trams 15, 16 en 17 stoppen bij de haltes Korte Voorhout en Buitenhof naast de Hofvijver.

Bezoekers van het WK Beachvolleybal op 27 juni in Den Haag dienen rekening te houden met verkeershinder. Vanwege Nationale Veteranendag zal Den Haag een groot deel van de dag slecht bereikbaar zijn. Verschillende wegen in Den Haag worden afgesloten voor het verkeer. Ook geldt er op sommige plaatsen een parkeerverbod.

Profiteer tijdens het WK van NS-voordeel.

Meer informatie over openbaar vervoer in Den Haag: http://www.htm.nl.

Stadion Amsterdam (Dam)

Het stadion op de Dam bevindt zich op loopafstand van het Amsterdam Centraal Station. Trams 4 en 24 stoppen op de Dam, naast het WK-stadion.

Meer informatie over openbaar vervoer in Amsterdam: http://www.gvb.nl.

Stadion Apeldoorn (Marktplein)

Het WK-stadion in Apeldoorn ligt op slechts tien minuten lopen van Apeldoorn Centraal Station. Het stadion in Apeldoorn is ook goed bereikbaar met de bus vanaf het station.

Op zaterdag 27 en zondag 28 juni is de Stationsstraat vanaf kruispunt Deventerstraat tot Kanaalstraat. De Stationsstraat is vrij van verkeer zodat bezoekers van het WK Beachvolleybal en het Drakenbootfestival gemakkelijk van het ene naar het andere evenement kunnen lopen.

Op 27 en 28 juni rijden de bussen alternatieve routes en komen de haltes Marktplein, Hoofdstraat en Kanaalstraat te vervallen. Er zijn tijdelijke haltes op de Regentesselaan, de Kerklaan en het Amaliapark.

Meer informatie over bus routes in Apeldoorn: http://www.syntus.nl.

Stadion Rotterdam (ss Rotterdam)

Tijdens het WK Beachvolleybal is er geen parkeergelegenheid op het 3e Katendrechtsehoofd bij het ss Rotterdam. Kom daarom met de metro en de bus naar het WK. Vanaf het Centraal Station Rotterdam is het WK-stadion makkelijk te bereiken. Neem metrolijn D of E richting Slinge of De Akkers. Stap uit bij halte Rijnhaven. Hier staan bussen klaar (lijn 77 met vermelding WK Beach) die gratis en rechtstreeks naar het ss Rotterdam rijden. Er staan mensen van de RET klaar om je te begeleiden naar de juiste bus. Vanaf de metro is het 15-20 minuten lopen naar het ss Rotterdam.

Meer informatie over openbaar vervoer en gratis P+R in Rotterdam:xhttp://www.ret.nl.

Het ss Rotterdam heeft een eigen aanlegsteiger en is daarom ook uitstekend per watertaxi bereikbaar. Op http://www.watertaxirotterdam.nl meer informatie over tijden en vertrekpunten.

24-06-2015, 14:10
Ik ga, lijkt me leuk.

24-06-2015, 16:33
vanaf 4:11 te zien

[video=youtube;qw19BGrxeQQ]https://www.youtube.com/watch?v=qw19BGrxeQQ[/video]