Bekijk volle/desktop versie : Ombudsman Marokko praat met Nederland en Turkije



15-05-2015, 18:49
De ombudsman van Marokko heeft deze week met onder meer de Turkse en Nederlandse ambassadeurs in Marokko gesproken.

Abdelaziz Benzakour sprak afzonderlijk met Ethem Barkan Öz en Ron Strikker, ambassadeurs van Turkije en Nederland. Dat deed hij om te kijken hoe Marokko beter kan samenwerken met beide landen op het gebied van de ombudsman. De twee ambassadeurs spraken afzonderlijk met de Marokkaanse ombudsman, zo meldt staatspersbureau MAP.

16-05-2015, 06:40


(Met Nederland praten !?) ???! Volgens mee bedoeld hij Nederland aanklagen bij International mensen rechten ! Over deze zwaar schendingen voor wat betreft de Eer en Norm en perspectieven als misbruik van vrijheden en misbruik van mensen hun waarden als hun ras of religies , Misbruik van men zijn vrij keuze als zijn vrij wil! en misbruik van gastvrijheid aan toerisme als aan allochtonen of immigranten en Asiel en nog heel boel schendingen door elkaar heen!
Dus hier mee wil men van zich spreken dat Nederland verantwoorden als een democratisch of bureaucratisch noemen ! ( Volgens mee wordt dit gebruikt om Mensen rechten te schenden en misbruiken van alle invalshoeken!)

Maar afrekening met Nederland schendingen is allang nog niet begonnen van wegens uitzonderlijke dingen ! Als komt keurig op zijn tijd met verlies of winst is er geen spraak er van maar betreurring en spijt wel!! (101)

16-05-2015, 21:13
Ze kunnen beter alleen met Turkije spreken, want Nederland heeft alleen crisis