Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Cadeaukusjemaima
19-04-2015, 11:51


Hey dames, Ik heb een vraagje. Mijn zus bevalt In Sha Allah over 3 weken van een jongetje. Met het gezin hebben we haar gezamenlijk al een cadeau gedaan, maar ik wil ook graag een persoonlijk cadeau geven aan haar. Heeft iemand suggesties over wat ik haar eventueel cadeau kan doen?

rajae
19-05-2015, 14:10
Ik zou een pakket voor haar alleen maken. Ik heb recent 2 vriendinnen verrast met een pakket (ik geniet intens van de momenten dat ik rondsnuffel in winkels op zoek naar iets persoonlijks en speciaals). De reacties waren onvergetelijk.

rajae
19-05-2015, 14:20
Ik heb bij Simon Levelt (superleuke winkel gespecialiseerd in thee en koffie en alles wat daarbij hoort) en prachtige romantische doorzichtige glazen theepot gevonden en daar 2 mooie glazen bij uitgezocht. Ze verkopen themathee en ik koos voor de geboorte van een dochter (ook zoon te koop) en en blik luxe thee. Het leuke is dat het losse thee is en dus niet uit n zakje. Ik had al eerder bij rituals een verzorgingspakket gehaald, een beauty-arrangement (bon voor manicure/pedicure/kappersbehabdeling), een doosje bonbons bij Leonidas, een mooie satijnen jurkje en bijpassende kamerjas bij Hunkemoller, voor de kleine kleding, en een abbonement voor een tijdschrift naar keuze (bon via Primera). Bij Simon Levant kunnen ze er een schitterend pakket voor je van maken. Het was echt hemels om het weg te kunnen geven.

Khadiz
20-05-2015, 20:04
Rajae, sluit me helemaaal bij je aan. Zo een theepakket is echt heel leuk,

rajae
25-05-2015, 21:16


Shoukran hbieba!