Bekijk volle/desktop versie : Nog meer mensen verdronken in Middellandse Zee



16-04-2015, 19:02
In de Middelllandse Zee zijn deze week waarschijnlijk nog eens 41 migranten verdronken. Dat meldt de Internationale Organisatie voor Migratie donderdag op basis van verslagen van ooggetuigen.

Op maandag kostte een vergelijkbare een scheepsramp waarschijnlijk aan vierhonderd mensen het leven. Vier migranten die in de afgelopen dagen werden opgepikt door de Italiaanse marine deden donderdag hun verhaal. Ze zeiden dat ze zaterdag met tientallen anderen vertrokken uit de Libische hoofdstad Tripoli en vervolgens vier dagen ronddobberden.

Een schip vol bootvluchtelingen zonk maandag voor de Libische kust. Daarbij vielen volgens hulporganisaties zo'n vierhonderd doden.

16-04-2015, 19:10


Het Westen is de oorzaak van alle ellende in hun landen en ze hebben het recht om hier te komen en recht op een huis, inkomen en een fikse schadevergoeding!


Ongelofelijk dat het Westen haar verantwoordelijkheid ontloopt!

16-04-2015, 19:43
Wat erggg mseken.

16-04-2015, 20:01
Moet kunnen volgens de NAZI's die gedoogd worden door m.nl

Hoe meer doden, des te beter zij zich beter voelen is hun gedachte, want zij mogen zo dan hun uitkering behouden

16-04-2015, 21:09


Het westen moet alles fair trade maken.

16-04-2015, 21:19
Nee, andere landen, buiten het Westen, zouden de situatie in hun eigen land eens moeten gaan verbeteren. Dat betekent o.a.: stop met oorlog voeren, stop met religieuze onderdrukking, maak een eind aan corruptie (waardoor overheden compleet ineffectief zijn).

Allemaal zaken die de (hoofdzakelijk) Afrikanen zelf prima zouden kunnen regelen, als ze het zouden willen. Dan was er geen noodzaak meer om naar het verre koude (relatief) Europa te vertrekken, maar konden ze fijn hun eigen land opbouwen.

Het Westen treft hier geen blaam, ja.. behalve dan dat ze té succesvol zijn. Succesvol in handel, onderwijs, gezondheidzorg, sociale rechten, ect ect., en daardoor heel aantrekkelijk is voor met name gelukszoekers.

De hele asielprocedure zou op de schop moeten. Alleen in zéér uitzonderlijke gevallen asiel verlenen, voor de rest moeten alle middelen aangewend worden voor opvang in de eigen regio waar deze mensen ook veel gelukkiger en meer op hun plaats zijn.