Bekijk volle/desktop versie : B2B Telefonisch Acquisiteur gezocht (Nederlands - Vlaams) Tanger - Marokko



12-04-2015, 18:58
DP Services biedt hoogwaardige oplossingen voor de uitdagingen van onze opdrachtgevers rondom klantcontact. Wij hebben ons gepositioneerd als een Offshore klantcontact dienstverlener voor de Europese markt, en wij vervullen onze werkzaamheden vanuit onze contact- callcenter in Tanger / Marokko.



Voor onze nieuwe opdrachtgever zijn wij zoek naar een ervaren Telefonisch Acquisiteur met passie voor (Tele)marketing en communicatie. Je bent een enthousiaste en gedreven persoon met uitstekende communicatieve vaardigheden die mensen vanuit persoonlijkheid overtuigt, en bent bereid om vanuit onze contact- callcenter in Marokko te komen werken.



Functieprofiel van de Telefonisch Acquisiteur:

Als Telefonisch Acquisiteur ben je verantwoordelijk voor het maken van afspraken bij bedrijven voor een aantal accountmanagers. Je bent het eerste contact en daarom hét visitekaartje van onze klant.

Je gaat zelfstandig en proactief aan de slag met een suspect- en prospectlijst en probeert de verantwoordelijke persoon te spreken.
Met jouw enthousiasme, assertiviteit en doorzettingsvermogen overtuig je de contactpersonen op een plezierige manier. Je verkoopt de toegevoegde waarde van de afspraak. Bovendien breng je de behoefte in kaart.
Contacten, voortgang en afspraken registreer je in ons CRM-systeem, en vanzelfsprekend heb je ervaring met telemarketing.



Functie-eisen:
- Je hebt een opleiding op minimaal MBO - HBO of universitaire niveau
- Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in onder andere: Telemarketing, Sales, inbound / outbound of een callcdenter- klanten service omgeving.

- Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift, Vlaamse tongval is erg welkom
- Je spreekt de Nederlandse taal zonder accent
- Je beheerst de Engelse taal voldoende (Eventueel ook Frans)
- Je hebt een zeer prettige telefoonstem

- Je bent enthousiast en jong (van geest)
- Je bent gedreven, prestatiegericht en hebt een winnaresmentaliteit
- je bent commercieel en resultaatgericht

- Je hebt een flexibele instelling
- Je durft ‘op target’ te werken
- Je bent bereid om in Tanger te komen werken



Ons aanbod:
Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Salaris is afhankelijk van profiel, maar je kunt er op rekenen dat deze rond de 10.000 DH zal zijn, afhankelijk van ervaring ken dit net wat minder of juist wat meer zijn. Heb je meer in je mars en weet jij je doelstelling ruim te behalen, dan kan je salaris verder met bonussen oplopen.

Een verantwoordelijke en uitdagende functie binnen een creatieve, dynamische en informele werkomgeving met enthousiaste collega’s.



Reageren op de vacature Telefonisch Acquisiteur?
Mail je motivatie met CV naar recruitment@dpservices.eu


Met vriendelijke groeten,
DP Services

www.dpservices.eu
recruitment@dpservices.eu