Bekijk volle/desktop versie : Mijn Zelfgemaakte Rziza



Pagina's : [1] 2

01-04-2015, 16:09
Zoals belooft zou ik een foto plaatsen van mijn lekkernij
Hier is ie dan.


01-04-2015, 16:21


Recept.

http://https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_2189934005&feature= iv&src_vid=8hbaTr3HKq0&v=rEtgB3W-y2Q

01-04-2015, 16:28
Tbarkellah ziet er lekker uit besaha.
recept ga ik opslaan.

01-04-2015, 16:30

Citaat door lalalie:
Tbarkellah ziet er lekker uit besaha.
recept ga ik opslaan.
Allahi3tiek sa7a.

01-04-2015, 17:01


Ziet er goed uit, tbarke Allah. Best veel werk of niet? Ik ben er echt dol op!

01-04-2015, 17:09
Smaakt dat als Lghraif?

01-04-2015, 17:13

Citaat door TranQuility:
Smaakt dat als Lghraif?
Ja, het is eigenlijk hetzelfde als rfissa maar dan in een andere vorm

01-04-2015, 17:30
Netjes gedaan besaha.
hoelang was je ermee bezig?

01-04-2015, 17:33
Ik kreeg al hoofdpijn hoe zij erover deed, laat staan ik zelf hahaha. Besaha trouwens.

01-04-2015, 17:38

Citaat door gekkerd_:
Ziet er goed uit, tbarke Allah. Best veel werk of niet? Ik ben er echt dol op!
In die filmpjes lijkt het veel werk. Dat dacht ik. Maar in werkelijkheid valt het wel mee hoor?
ipv die komkommer zoals je in die filmpje ziet gebruik je je hand. Dan ga je draaien en draaien en tegelijk gesmolten boter op doen.
In mijn andere topic zie je die filmpje.

01-04-2015, 17:39

Citaat door TranQuility:
Smaakt dat als Lghraif?
Precies hetzelfde.
Net als rgaief zijn ze eerst heel droog omdat ze nog vers zijn. Maar nadat ze gekoeld zijn , zijn ze lekker zacht.

01-04-2015, 17:41

Citaat door golden_nadoriaa:
Netjes gedaan besaha.
hoelang was je ermee bezig?
Ik kneed de deeg nooit heel lang . Nadat ik een deeg heb laat ik die een uur staan. Wordt vanzelf soepel.
Het echte werk duurde ongeveer een uurtje. Heb een halve killo gemaakt.

01-04-2015, 17:43



Citaat door gekkerd_:
Ja, het is eigenlijk hetzelfde als rfissa maar dan in een andere vorm
Ik denk dat als je een beetje fijne smida erbij voegt het misschien nog lekkerder zal zijn. Of kan dat niet?

01-04-2015, 19:25
Oooohh mag ik een happie?

01-04-2015, 19:40
Ze zien er goed uit. Zoveel moeite om die sliertjes te krijgen.
Ik heb ze in Marokko gegeten. Vind ze niet echt lekker.
Geef me maar liever lemsemen

Pagina's : [1] 2