Bekijk volle/desktop versie : bekkeninstabiliteit wie heeft dit ook



31-03-2015, 22:16
Salaam ou alaykoum dames


Wie heeft ook last of gehad van je bekkeninstabiliteit...iemand mischien tips
Zit zelf te denken aan oefen gymastiek ,ik moet nog een verwijsbrief krijgen

31-03-2015, 22:21


Heb het gehad, ben naar ceasar therapie geweest, die oefeningen werken echt. Je hoeft maar een paar keer te gaan met advies kun je thuis verder met oefeningen.

maar ik had het niet zo erg, er bestaan verhalen dat je zelfs op krukken moet lopen

31-03-2015, 22:41

Citaat door lala_Dounia:
Heb het gehad, ben naar ceasar therapie geweest, die oefeningen werken echt. Je hoeft maar een paar keer te gaan met advies kun je thuis verder met oefeningen.

maar ik had het niet zo erg, er bestaan verhalen dat je zelfs op krukken moet lopen
ok meid,dus de therapie heeft je goed gedaan Alhamdulillah.
en daarna verder thuis oefenen dat is mooi.
ps had je ook pijn in je rechterbeen...ikke nu wel...echt irritant.
shoukra meid

31-03-2015, 23:00
Ik heb er nog steeds last van als ik veel loop. Alsof 1 been eraf valt.

31-03-2015, 23:06



Citaat door anno-nu:
Ik heb er nog steeds last van als ik veel loop. Alsof 1 been eraf valt.
subhanaAllah ,Allahi shafik....

dat het gevoelloos word zo heb ik dat vooral na het lopen met de kinderwagen en zware spullen heb....
doet het bij jou ook pijn?
zo,n zeurende pijn
shoukran meid

31-03-2015, 23:31
Hoi meid
Ik heb er ook last van na 2 kinderen krijgen. In het begin was het erg ging naar de fysio omdat ik ook last had van mijn rug en ook toevallig aan mijn rechterbeen. Het liep uit naar mijn bil en rug de pijn
ik voel het nu nog als ik een zware dag heb gehad.
eigenlijk is het nooit overgegaan bij mij. Ik heb nu 2 kids van een 3 jaar en een van 1.5 jaar.

01-04-2015, 00:20
leilastars gheir in sha Allah misschien ook oefeningen proberen of rustiger aan doen met het hardlopen.

kadija Bij mij is dat ook zo begonnen ,2 kinderen kort na elkaar gekregen ...ben nu maar pril zwanger en weer pijn in me bovenbeen/bil/
heup echt pijnlijk gwn nu maar rustigaan doen en therapie misschien dat ik weet hoe ermee om te gaan.

01-04-2015, 10:22
Had er last van, ben toen naar een bekkentherapeute geweest.

01-04-2015, 10:37
Ben bij een bekkenoefentherapeut, nou die stopt zelfs met behandelingen verwezen voor rontgenfoto kijken of toch die bekken nog los zitten als t ware.


Geen grap heb twee peuters waar stil zitten niet echt lukt, nou snachts kan ik niet slapen door de pijn scheuten die ik bij me stuit voel en die trekt naar me spieren bij me rechterbeen. Echt tien keer draaien weloe vermindert die pijn niet . Het is zo gevoelig rondom me stuit en onderrug. Heb pas geleden spit aanval gekregen buiten nog wel, wollahi huilend buiten en bleef op een bankje zitten totdst me man kwam ophalen.

01-04-2015, 11:32
Ik heb er nu in de zwangerschap ook erge last van. Kan bijna niks meer. Ik ga ook naar een bekkentherapeute. Met haar doe ik oefeningen. Als ik opsta lijkt het alsof er een mes mijn bekken in wordt gestoken. Vooral in de avond en de nacht kan ik niks meer. Het eerste uur weet ik niet hoe ik moet liggen van de pijn. Soms als ik s nachts naar het toilet moet, moet mijn man me letterlijk mee uit bed helpen. Dan kom ik gewoon écht niet omhoog. Met tranen in mijn ogen trekt hij me dan op.

Ik heb ook constant zo'n lam/doof gevoel in mijn benen. Komt omdat er zenuwen worden afgeklemd. Zo'n tintelend gevoel en soms trillen mijn benen helemaal. Heb ook bijna geen kracht meer in mijn benen.

En door de bekkeninstabiliteit heb ik ook nog een gênant probleempje. Omdat alles weeker is geworden, verlies ik ook urine. Soms best veel en voel ik het opeens lopen.

Meer dan het doen van die oefeningen afgewisseld met voldoende rust kun je helaas niet doen. Hopen dat het na de zwangerschap minder wordt. Voor mij is dit de eerste zwangerschap. Mijn moeder is na haar laatste kindje gesteriliseerd op medisch advies. Als ze nog meer kinderen zou krijgen zouden haar bekken dit waarschijnlijk niet meer aankunnen en kon ze in een rolstoel terecht komen.

Neem contact op met een bekkentherapeute. Je hebt hier geen verwijzing voor nodig. Ook niet als je verzekering het betaalt. Ik heb wel aan mijn vk gevraagd welke het beste was hier in de regio.

01-04-2015, 11:59
Ik denk ik

Ik heb altijd erg last van me stuitje als ik te lang auto rijd of op een harde stoel Zit. Denk dat ik dit over heb gehouden van me Zwangrschap. Terwijl ik in me zwangerschap nergens last VAn had

01-04-2015, 14:01
meiden allen merci voor de reacties....zit op mijn laptop hij doet raardus even zo reageren

isranoor de pijn is inderdaad vreselijk.....vooral in de late avond ..kaner niet doorheen slapen ....gheir in sha Allah


leiliaantne iderdaad soms kan ik het ook niet ophouden haschak...van je moeder oei dat lijkt me vreselijk maar in een rolstoel terecht komen ook ,Allahi zib shifa voor ons allen.

01-04-2015, 14:13


Bekkenoefentherapeut is geschikter dan fysio. Want die zijn gespecialiseerd daarin! Als t zo erg is ga naar de dokter of detherapeut voor rontgenfoto meschien dat er iets toch los zit bv. Ik moest t deze week fotos maken maar stelt t steds uit
Je hoeft geen verwijsbrief tegenwoordig ,

01-04-2015, 15:42
israenoor

baraaka Allahu fieki,in sha Allah ga ik naar de bekkentherapeut en voor de zekerheid een foto ja..shoukran.