Bekijk volle/desktop versie : 'Lau G. vermoordde Marokkaanse Fouad en Karim'



20-03-2015, 12:46
Lau. G.(53) heeft volgens het Openbaar Ministerie Fouad Bendellla en Karim Fourkour doodgeschoten.





Geert G. (40) was medeplichtig aan beide moorden in een hennepplantage in Venray in 2006. Later op vrijdag maken de officieren van justitie de strafeisen bekend voor de rechtbank in Maastricht. Beide verdachten schuiven elkaar de schuld in de schoenen. Tegen Lau G. pleit dat hij tegenstrijdige verklaringen heeft afgelegd en dat hij een geoefend schutter is, die in het bezit was van vuurwapens.

Verder hecht het OM veel waarde aan de getuigenis van een medegedetineerde, tegen wie Lau G. de moorden zou hebben opgebiecht. Geert G. heeft zich steeds beroepen op zijn zwijgrecht. Vorig jaar ging hij alsnog praten. Zo wees hij de plek aan in een bos in Arcen waar Bendella en Fourkour lagen begraven.

20-03-2015, 12:57


Ach, wat maakt het uit wie uiteindelijk de trekker overhaalde.. Voor mij zijn die twee allebei even schuldig aan moord. Gewoon allebei minimaal 20 jaar opbergen in een streng beveiligde inrichting.

20-03-2015, 13:12
hollandse politie is echt een lachertje wat betreft het onderzoeken van moorden.. de verdachten worden meestal toevallig gepakt doordat ze zichzelf verraden bij het praten.. zoals in dit geval.. ze hadden bloed van die jongens gevonden bij het plek van het misdrijf en moet je kijken, we zijn al in 2015 9 jaar verder.. politie van nederland kunnen gewoon geen verdachten aan het praat krijgen.. dit is het hele probleem

20-03-2015, 13:27
Ze hebben wel die Fred r. aan het praten gekregen.