Bekijk volle/desktop versie : Internationaal van Engeland verdacht van pedo praktijken



03-03-2015, 10:30
Engelse international Adam Johnson zou zich in de nesten hebben gewerkt. Volgens de BBC is de 27-jarige middenvelder van Sunderland vandaag gearresteerd omdat hij seks met een 15-jarig meisje zou hebben gehad, een zedendelict in Engeland.


Volgens Engelse bronnen zou de politie deze morgen zijn binnengevallen. De 12-voudig international zou een relatie hebben met een 15-jarig meisje. Bovendien zou bij die huiszoeking een geladen wapen aangetroffen zijn. Toen de buren de politie massaal zag aankomen, dachten ze dat er een overval geweest was in zijn mansion van bijna 2,5 miljoen euro.

De club uit de Premier League heeft de speler, die eerder voor Middlesbrough en Manchester City speelde, geschorst zolang het onderzoek van de politie loopt, zo meldt de BBC.

De politie van Durham liet nog weinig los over het onderzoek. ,,Hij wordt verdacht van seksuele handelingen met een meisje jonger dan zestien en blijft voorlopig vast.''

Later deze maand speelt Engeland tegen Litouwen en Italië.

03-03-2015, 11:11


Ja had het al gelezen op sports bible. Mocht het waar zijn dan mag ie lekker rotten en anders vind ik het echt raar dat ze het zo openbaren terwijl hij alleen nog verdacht is..

03-03-2015, 11:20
dit soort tuig gewoon ophangen