Bekijk volle/desktop versie : Wil jij ook een wees kleden?



12-02-2015, 11:19
Assalaam oe aleikoem lieve vrienden en familie, leden van Marokko. NL


Het is weer zover!

KLEED EEN WEES

Afgelopen offerfeest zijn wij een project gestart voor de weeskinderen in Marokko (Al Hoceima). Jullie hebben laten zien dat wij als ummah veel kunnen betekenen voor andere zusters en broeders die het niet breed hebben. Binnenkort zullen wij insha'Allah weer naar Marokko vertrekken om de weeskinderen op te vrolijken, een hart onder hun riem te steken en hen warm te houden. Wij vertrekken namelijk 20 februari al om deze kindjes de winter door te helpen. De winter is dit jaar in Marokko erg streng.
Dit keer willen we warme winterjassen uitdelen in het weeshuis! We hebben kinder winterjassen kunnen regelen voor 5 euro per stuk! Dit keer vragen we geen transport kosten, want we hebben zelf vervoer geregeld! Wat we wel graag van jullie willen is dat jullie het op jullie nemen een winterjas te doneren. Het geld kan overgemaakt worden en wij zullen dan voor de jassen zorgen insha'Allah. Het is uiteraard mogelijk meerdere jassen te doneren.

Steun nu een weeskind en wellicht is dit wel de daad die jou een plekje in Djennet el Firdaus bezorgt!!!!!!
Je kan het geld overmaken op :MW A.Bouali NL67INGB0008173974

Graag dit bericht door sturen!! Want elke inzet hierin is een goede daad. Moge Allah jullie donatie accepteren, jullie rizk verdubbelen en jullie zondes vergeven!

Vergeet a.u.b. niet hoe het is om in de kou te staan!!