Bekijk volle/desktop versie : hoe ben ik zo ver gegaan



10-02-2015, 19:52
Hallo mijn naam is Flora ( mijn werk naam ) ik werk al sinds 2 jaar als escort gaan jullie met mij mee naar 2010 dan vertel ik jullie mijn verhaal hoe ik zo ver ben gegaan


2010 juni

Faridaaaa !! dat klinkt als me zus die onder de douche staat en die een handdoek wilt zoals gebruikelijk,
ik sta op en ik pak automatisch al een schone handdoek ( schat heb je een handdoek voor mij )
zus ! je bent zo onverantwoordelijk als ik je man was had ik je de deur uitgezet elke ochtend schreeuw je om je handdoek,!
Farida je stinkt jij douchend niet eens elke dag ! wel waar !!! trut ga eruit is mijn beurt.

zo even kijken short topje en gezichtscrème en ik ben klaar

SaraSMS: heej schat kom je ook terrassen ik zit er al ik wacht op je
of je komt of niet kus ps. lekkere uitzicht je schatje Momo is er ook !

shit .. mohammed is er ben helemaal klaar met hem maar eerst hem een lesje leren !( me vriendje die het met mij uit heeft gemaakt terwijl ik het heb uitgemaakt omdat hij zich altijd met meisjes bezighoud.

ik klop op de deur van me zus maar ze heeft de muziek zo hard op staan dat ze me net hoord poging 2
SAMIRA MAAAK OPEN HALLOOO
samira : sjeeeeeesuz rustig hoor wat moet jij kleine drol.
wil je alsjeblieft mijn wenkbrauwen epileren en make up en een leuke jurk lenen?
JAAAAAA met veel plezier eindelijk ik dacht al bijna dat je bisexueel was
kom zitten schatje kom
ik heb lang blond haar met lichtbruin ogen maatje 34 en ben 1.65 kleine snoetje en volle lippen met spierwitte tanden
ze geeft me een spijker jurkje die mij nogal strak zit ze raad me aan om stiletto te dragen maar ik kies toch voor slee hakken iets makkelijker deze zomerse dag .
voordat ik de deur uitga kijk ik in de spiegel en ik schrik van me zelf wat ben ik toch mooi!
ik ben er helemaal klaar voor ik geef snel een belletje aan Sara , hey mop las je smsje ik kom er nu aan is mo er nog ?
ja hij is er maar wel met een meisje , oh geen probleem beantwoord ik.
Geen probleem? wauw wat is er met jou gebeurd . ik lach en ik hang op..

ik besluit te voet te gaan aangezien het lekker weer is ga ik liever lopen ipv stinkende bus

onderweg zie ik een mooie dikke mercedes ik heb niet veel verstand van auto's maar dat deze super luxe is begreep ik wel
daar moet vast Ali in zitten Ali is een bekende drugsdealer en zijn sport is kickboksen ali is de man waar mijn elke vriendin op verliefd is . maar Ali heeft verschillende super knappe vriendinnen

ik doe me oordopjes in MUZIEK( Hold You gyptian) ik zing stukje mee en automatisch doen mijn heupen ook mee ..

Toet .. Toet..

TOETTTTTT

shit hey wtf is er aan de hand ik schrok me kapot en ik kijk het is.....


20-02-2015, 05:46


sorry is lang geleden dat ik schreef had niet gedacht dat ik lezers zou hebben !
Citaat:
van de shrik laat ik me tas vallen !

WTF MAN BEN JE GEK GEWORDEN OFSO ? SJEEEEEESUZZZZ (het is Ali, ik ken hem wel van de praatjes maar heb nog nooit eerder met hem gesproken ik ga er ook niet van uit dat ik ooit eerder ben opgevallen )

so hey mooie damen jammer dat ik je zo liet schrikken
sukkel dat je bent oprotten me focking parfum is flesje is stuk( CHANEL CHANCE ) gegaan beter ga je wegwezen
hey mooie damen waar van ik nogsteeds de naam van niet weet gelukkig dat die parfum flesje is kapotgevallen!
JONGE WAT HEB JIJ ?? ik ben echt woedend waarom zegt hij zo iets wat een kutkarakter denk ik in mijn hoofd knap aantrekkelijk maar kut karakter punt .

Nou ... ik weet niet wat ik heb maar ik weet wel als jij mijn vriendin was mocht je deze parfum zeker niet gebruiken die veelste lekker !

ik raap me tas op geef hem nog een flinke vieze blik en ik loop door ..

shit hey ! onder weg denk ik nog aan zijn laatste woorden ik voelde me echt aangevallen met die woorden ...
pffff neee het is ali het is normaal die praatjes mooierd en derest van die versierpraatjes hun gaan zeker zelfs naar een secret training en ali geeft zeker de les ! haha

hoe dichterbij ik bij de centrum kom hoe meer ik onzeker word over me look .. kut zus ze heeft een van haar korste jurkjes gegeven en ik besef nu pas dat het wel pittig is ..kom op farida fluister ik mezelf je hebt een missie je moet momo zijn lesje leren !

ik loop de centrum in en snel loop ik de hm in om een zonnenbril te halen de son schijnt wel sherp zeg ,

aangekomen bij de cafestraatjes !

me ogen zoeken sara ! ahhhh daar zit ze HEY schat ik ben er , uhhhhhhh farida? wtf man waren je eigen kleren in de was ofzo en als dat zo is hoop ik dat die wasmachine van jullie ontploft Damn girl youre Hot .. WAT zijn dat hakken ach al zijn het sleehakken schatje het is een goed begin ! haha dankjewel leuk dat je mijn nieuwe look er goed uitvind zien! ja en daarom lieverd we moetten het vieren er is echt een dikke rnb party ik heb 2 kaartjes maar jij komt toch niet en heb je het wel in de gaten al voordat je hierheen liep werd je van alle kanten van toptopteen bekeken en nu nogsteeds!
Sara schat waar zit momo , 3 uur check 3 uur ze bedoelt kijk rechts .. ik kijk die kant op en ja hoor hij zit daar weer met een of andere gare wijf hij kijkt me aan ik doe me zonnenbril omlaag en geef hem een knipoog .. zijn reactie ontbetaalbaar ik voel dat ik klaar hier ben ik pak me tas en ik zeg come on ! Wat zegt sara met een wenkbrouw omhoog wacht ik nou heel de tijd op je om hier 2 minutten te zitten ,,
kom je wilt toch naar die feest moetten we wel outfitje hebben ! ze sprint vanuit haar stoel SERIEUS farida !!!! i loveyouuuu
tussen het winkelen komen we nog andere meiden tegen en niet te geloven alsof het Ali dag is iedereen ali ali ali ...
wat me wel opviel .. dat de meisjes zeggen dat hij heel erg attitude heeft waardoor hij nooit complimentjes geeft aan anderen en dat hij nooit de moeite neemt voor een meisje maar een meisje voor hem !..

door de drukte kon ik aan sara mijn verhaal niet kwijt , ik ben van plan om het haar op een rustige moment te vertellen zoals straks we hebben samen besloten om er een goeie dag van te maken dus ook samen uiteten bij onze favoriete turkse abe ..

maar nog snel voordat de winkels zouden sluiten wilde ik opnieuw parfum .. iets voordat ik deur wil ingaan zie ik ali binnen met 10 medewerksters om hem heen ,, pff fock it denk ik dan heb helemaal geen zin meer en ik heb trek zeg !

Sara zegt schat wil je niet meer parfum halen ik beantwoord erop nee lieverd heb echt trek en zowiezo moet ook nog overhouden ik wil wel me eigen drankjes kopen !
hallo kom ik koop je die parfum als kadotje ! nee lievers is heel lief van je maar niet nodig kom ik ga dood van de honger straks kan ik niet meer met je stappen als ik er ben ,, en we lopen arm en arm giegelend richting de turkse resourant .

zo hey wat vliegt de tijd snel ! het is al half 9 en om 11 uur begint het feestje we waren van plan om rond 11 uur even hangen in onze standaarde cafetje en erna echt te gaan stappen... we besluiten om ons om te kleden op station en we stoppen onze spullen in een locker ,

ik heb een zwarte strakke jurkje aan met hoge rode stiletto's hoppa rode lippenstift en haren los beetje woest .sara heeft ook ongeveer iets vergelijkbaars aan .

onderweg naar de cafe vertel ik haar wat me was overkomen en het leer wel alsof ze me niet echt geloofde ( teleurstellend voormij )

we komen aan in het cafetje en ja hoor ali is er ook weer omsingeld met dames hij heeft me nog niet gezien .. ineens verlies ik sara dus ik loop even naar buiten om te kijken en ze is helemaal gezellig aan het kletsen met paar vrienden vriendinnen ..
ik voel een hand op mijn schouder ik draai me om en het is ali .. Sorry mooie da.. voordat hij zijn zin kan afmaken ,,jij weer ok sorry aanvaard zolang je mij met rust laat ik loop naar sara pak haar bij de arm en ik zeg laten we wegwezen hier .. hij loopt me achterna hey heyy ..
kom ik zet je wel thuis af om me te verontschuldigen nee hoeft niet ik ga zelf wel hij zegt ik zet je af met de auto .. nee ik ben met de fiets beantwoord ik alleen om hem te vermijden ,, gooien we de fiets achter in de bak ! ik kijk hem aan met een neppe lach begrijp je het niet ik wil even alleen zijn laat me met rust .. hij zegt oke hoe jij wilt zeg me alleen je naam .. ik kijk hem aan Farida .. hij zo oke leukk farida
ik zeg tegen hem en jij? hij zegt ali ! kom goed thuis en ik vind je nog wel Farida! ...

zooo heyyy farida je had dus helemaal gelijk zegt sara ! ja hoor ik had al door dat je me niet geloofde ik wil echt geen wanttrouwen in onze vriendschap !!

we komen aan bij de bestemming de discotheek ! ik ben wel paar keer bij cafes geweest maar nog nooit echt opstap ..

de eerste stap die ik binnen zet en wie kom ik tegen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20-02-2015, 21:16

ALI ... hij kijkt me heel erg teleugesteld aan..

shit ben ik hem nou een uitleg schuldig ik ging zogenaamd naar huis .. ik geef hem een lieve lach en loop door

hij negeert me en ik ga door , Farida kom ff naar de wc net dat we de trappen oplopen glijd me voet en val ik recht in ali's handen ipv mij los te laten draagt hij me naar boven en zegt tegen samira ik zie je zo in de vip farida gaat beter met mij mee ..
Laat me los ! ik kan heus zelf lopen .. hij zet me neer maar pakt me stevig bij zn arm en sleurt me mee naar de vip ..

vip wat moest dat nou voorstellen ik had geen enig idee .. hmm wat ruimer en eindelijk zitten ! ik neem een plekje en ik durf hem niet eens aantekijken maar zonder hem dat duidelijk te maken blijf ik mijn strenge blik beheersen .. pff waar blijft sara?...

Farida .. waarom doe je zo tegen me zegt ali .. Hoe kijk ik hem veelvragend aan
ja zo koud .. ja omdat het weer buiten warm is hou ik me lekker cool..

haha die was goed ! .. hey ali was leuk om je in 1 dag 3 keer een andere kant van ali te zien maar moet nu echt even Sara zoeken ..
ik sta op en ik wil weglopen
hij pakt deze keer me hand vast ik draai me om hij zegt ik heb iets voor je ..
Faridaaaaa is geweldig hier Ey Ali echt tof van je man cool Vip enzo je bent wel een toffe gozer
waar bleef je ?? op dat moment komt er een fles aan voor ali ..
hij kijkt me aan en zegt hier is sara .... je kunt hier zitten drinken zonder dat je word lastiggevallen ..



we toasten paar drankjes en het word wat gezellig wat me wel opviel is .. waarom is ali hier alleen ??





ali is 190 en gespierd mooie donkerbruine ogen en opgeschroren haar met een klein baardje zijn lach was schattig maar zijn ogen zo vurig elke keer als ik in zijn ogen viel had ik angst heel veel angst .. maar alsnog voelde het alsof het de beste avond was van me leven
of misschien wel de slechtste ....................

oeffffff


22-02-2015, 16:52
Up verder gaan alstublieft