Bekijk volle/desktop versie : Wat ziet Luis Van Gaal in deze speler wat wij niet zien ..ze lachen hem uit



03-02-2015, 15:07



Raphael Varane, Mats Hummels, Marquinhos en Nicolas Otamendi; het zijn zomaar vier namen van topverdedigers die de voorbije weken in verband werden gebracht met Manchester United. Hilariteit alom toen de Red Devils vlak voor het sluiten van de winterse transfermarkt gisteravond plots met Andy Kellett op de proppen kwamen. Andy wie? Inderdaad, dat vonden voetbalfans in Engeland ook.

De komst van de 21-jarige Bolton Wanderers-verdediger Andy Kellett, dat hem al had verhuurd League Two-club Plymouth Argyle, naar Old Trafford zorgde flink voor Twitterstof.

Hoewel de kans nihil is dat Kellett binnenkort opduikt in de basiself van United, kwamen voetbalfans in Engeland niet meer bij van het lachen. ,,Ik hoop maar dat de fanshop de grote verkoop van Kellett-shirts aankan...'' Of deze: ,,Andy Kellett is beter dan Patrice Evra en Dennis Irwin samen...'' Of: ,,Wat is een Andy Kellett?''

Eigenlijk paste de twitterbuzz na de transfer van Kellett uitstekend in een transferdag zonder noemenswaardige hoogtepunten. Geen toptransfers, geen gesmijt met ponden, oliedollars of euro's, maar gewoon volop lol om speculaties, geruchten en of en toe een transfer. Na gisteravond is Kellett wel meteen de bekendste onbekende profvoetballer van Engeland.