Bekijk volle/desktop versie : Streng Islamitische vader blij met zijn Duits Indiase dochter



31-01-2015, 22:31
In Zuid Azië is er een bekende actrice die Dia Mirza heet, zij is islamitisch en heeft een goede Islamistische vader, haar vader bid regelmatig naar Mekka maar hij had altijd gevraagd om een mooie dochter te hebben. Islamistische vaders in Zuid Azië hebben veel geluk doordat het in de handen geweest is van Europese kolonies. Maar er zijn veel gemixte huwelijken maar ook mensen die met een Europees partner trouwen. Het schijnt dat de islamitische vader de heer Mirza is getrouwd met een Bangaalse moeder die voorheen een huwelijk had met een Duitse architect. De Duitse vader was helaas gestorven aan kanker en de moeder is opnieuw getrouwd met een goede islamitische vader.

De moeder bleef alleen over met een dochter die lang en slank was en perfect voor de Indiase modellen industrie waarbij de gemixed jonge vrouw al haar concurrenten versloeg door haar verschijning. Omdat de moeder opnieuw trouwde met haar geliefde islamitische vader kon de vader ook goed voor haar dochter zorgen toen zij jong was niet wetend dat zijn nieuwe dochter uitgroeide tot een perfect model.

De strengere Islamistische vader had gevraagd of haar dochter bereid om Islam en Koran lessen te volgen en zij vond het geweldig. Het Duits Indiaas model is ontzettend blij en gelukkig met haar islamitische vader. Haar vader is ook niet mondig en ziet hoe belangrijk haar ambities zijn. Ook hoopt zij dat haar moeder ontzettend gelukkig is met haar vriendelijke vader. Veel moslim vaders hebben veel gezondheid problemen en in arme landen is het moeilijk dat vaders en moeders de prijs van verzorging kosten te betalen. Veel gemixed bloeden in Azië bekeren zich tot Islam en het is de laatste trend. De heer Mirza heeft dankzij zijn dochter een iets beter leven ook al was de heer Mirza zeer opgeleid van zichzelf.