Bekijk volle/desktop versie : De aanslagen van Parijs: Dubbele maten en nieuwe kansen.



Pagina's : [1] 2

17-01-2015, 00:02
De aanslagen van Parijs: Dubbele maten en nieuwe kansen:

http://selefienederland.nl/forum/viewtopic.php?f=12&t=538&p=814#p814

17-01-2015, 00:27


Baaraka Allaho fiek.

18-01-2015, 14:06
Baraka lahoe fiekie

18-01-2015, 14:11
Wa feek baraka Allah

02-02-2015, 17:08



Citaat door AboeSeliena:
De aanslagen van Parijs: Dubbele maten en nieuwe kansen:

http://selefienederland.nl/forum/viewtopic.php?f=12&t=538&p=814#p814
Wat ik ff eruit haal en weer opeens inzie wat voor een Aqidah de telefi's hebben. Aqidah van een duivel niets meer en niets minder. Aqidah van een shmetta!!! Aqidah van een tagna!!!


Citaat:
Dit ook bij demonstraties van moslims tegen Asad en Israël hun slachtingen van burgers, de onderdrukking etc.
Dit klopt gewoon niet en is contra de Sunnah van Almachtige Allah 3azawa djal en tegen het Sunnah van Nabi Rasúl Allah sal Allah alayhi wa salaam!!!

Noch de Koran al Karim oppert dat noch de Sunnah!!! INTEGENDEEL!!!

Als wij (Moslims) jullie duivelse Aqidah blindelings volgen wordt het hele wereld corrupt door onderdrukking en moeten we toe geven en buigen voor de tirannen die agressors zijn. Daarom dat het zo verkankerd is in de Islamitische wereld!!!


Onderdrukking horen wij te bevechten en zijn we verplicht om strijd mee te binden. En niet wat de zionistische paleisgeleerden vals opperen.

02-02-2015, 17:12
Zionistische paleisgeleerden opperen ook dat Assadist MOET blijven. En dat Assadist beter is dan iedereen ondanks al die dode Moslims.


Telefi's volgen ze weer blind hoor...

02-02-2015, 17:16
Hoe kunnen de nagemaakte telefi's zichzelf Moslims noemen en nog wel van de ahl Sunnah vraag ik me steeds af.

Er gaat bij mij nu een lichtje branden dat ik genoodzaakt de telefi's onder de shia's en de joden moet gaan schalen

Het kan niet anders.

02-02-2015, 17:24
Ik reciteer slechts dit voor jullie....


En wie niet oordeelt met wat Allah geopenbaard heeft: zij zijn de ongelovigen! (Soerate 5 vers 44)


02-02-2015, 17:38

Citaat door AboeSeliena:
De aanslagen van Parijs: Dubbele maten en nieuwe kansen:

http://selefienederland.nl/forum/viewtopic.php?f=12&t=538&p=814#p814
Opgepast voor vervalsingen van de charlatans mensen........zij zaaien bederf en chaos met hun valse fatwa's.
Dat hun geen liefde hebben/kennen over de Islam en voor Nabi Rasúl Allah sal Allah alayhi wa salaam is algemeen bekend.


De bittere vruchten die voortkomen van de sekte van de pseudo-salafi zijn de volgende:



1.) De onderwerping aan de Taghoet en de tolerantie van koefr, ondertussen dat Allah de Profeten onderwezen heeft om de Taghoet te verwerpen en te geloven in Allah . Om nog eens te herhalen, wat het eerste fundament is om Moslim te kunnen zijn.

Allah zegt:





« En voorzeker. Wij hebben aan iedere gemeenschap een Boodschapper gezonden (die zei "Aanbid Allah en houd afstand van de Taghoet." » (Soerate 16 vers 36)



Hij zegt ook:



[SIZE=3]لاَ إِكْرَاه ََ فِي الدِّينِ قَدْ تَبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الغَيِّ فَمَنْ يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِنْ بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَى لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيم[/SIZE]



« Er is geen dwang in de godsdienst. Waarlijk, de rechte leiding is duidelijk onderscheiden van de dwaling, en hij die de Taghoet verwerpt en in Allah gelooft: hij heeft zeker het stevigste houvast gegrepen, dat niet breken kan. En Allah is Alhorend, Alwetend. » (Soerate 2 vers 256)



2.) De vernietiging van de pijlers van de islam op lange termijn.

Voor hen maken de daden immers geen deel uit van wat men "al iman" noemt, zoals de preek van hun valse afgod Albani, het geloof is in het hart!

Ondertussen de consensus (al idjma&rsquo zegt dat "al iman" woorden, hart en daden zijn.



3.) De strijd van de pseudo-salafi is gericht op degenen die Tawhied, wat de ontkenning van de taghoet en het geloof in Allah is, toepassen.

Bijgevolg noemen zij al degenen die de taghoet verwerpen, zoals Allah het beveelt, khawaridj 1of takfieri 2






Allah heeft deze sekte laten dwalen in de duisternissen, want zij verdedigen de "hoekm" van de Taghoet en niet de "hoekm" van Allah.



[SIZE=3]اللَّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّور وَالَّذِينَ كَفَرُوا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُمْ مِنَ النُّور إِلَى الظُّلُمَاتِ أُوْلَائِكَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ[/SIZE]



« Allah is de Helper van degenen die geloven. Hij voert hen van de duisternis naar het licht. En degenen die ongelovig zijn: hun helpers zijn de Taghoet, zij voeren hen van het licht naar de duisternis. Diegenen zijn de gezellen van de Hel, zij zullen daar eeuwig levenden zijn. » (Soerate 2 Vers 257)


Tafsier van Tabari :

« Deze Tawaghit (meervoud van taghoet) brengen hen vanuit het licht naar de duisternissen, naar de goddeloosheid en de twijfels, deze twijfels dringen tussen het hart en de essentiële waarheid van de bewijzen van het geloof en de wegen waartoe zij leiden, binnen. »



Wij richten ons tot degenen die een goed begrip van de geleefde waarheid hebben en die de tijd van de selef niet verwarren met de periode van nu waarin de regeerders andere bevelen en wetten van ongeloof dan de sjari‘ah van Allah toepassen, om hen eraan te doen herinneren dat de sterkste plaats in "al-iman" de liefde voor Allah is en de verwerping van de taghoet, het geloven in Allah alleen en het niet bedroefd worden voor de polytheïsten, zoals de pseudo-salafi die de Tawaghit verdedigen, door zich voor te doen als de selef.



Allah heeft ons gewaarschuwd tegen deze charlatans door te zeggen:



[SIZE=3]لِأولاَهُمْ رَبَّنَا هَاؤُلاَء أَضَلُّونَا فَآتِهِمْ عَذَابا ً ضِعْفا ً مِنَ النَّارِ قَالَ لِكُلّ ٍ ضِعْف ٌ وَلَكِنْ لاَ تَعْلَمُونَ[/SIZE]



« "Onze Heer, zij hebben ons doen dwalen, geef hun daarom een dubbele bestraffing van de Hel." Hij zei: "Voor één ieder is er een dubbele (bestraffing), maar jullie weten het niet." » (Soerate 7 - vers 38)



Allah ‘Aza wa djal zal de geleerden dubbel straffen omdat zij de valse weg die leidt naar dwaling hebben getoond en de volgers omdat zij hen volgden in sjirk en koefr en hun toekenning van deelgenoten in de gehoorzaamheid, op die manier de zoektocht naar de Tevredenheid van Allah vergetend.


Elke persoon volgen voor zijn titel van geleerde of van vrome, leidt tot fatale dwaling, wanneer deze laatste de Koran en de Soennah tegenspreken, want men gehoorzaamt hen niet in de ongehoorzaamheid aan Allah, de Almachtige.

Dit gedrag van de volgers is een duidelijke gelijkenis met de joden en de christenen die dachten dat ze goed deden door te weigeren om ongehoorzaam te zijn aan hun geleerden, zelfs als zij De Boeken tegenspraken. Allah Soebhanoe wa ta‘ala waarschuwt ons in verschillende delen van de Koran, waarvan Soerate al-Fatiha waarin Allah ons zegt:





[SIZE=3]صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ




« Het Pad van degenen aan wie U gunsten hebt geschonken, niet van degenen op wie de toorn rust (de joden) en niet dat van de dwalenden (de christenen). » (Soerate 1 vers 7)

02-02-2015, 21:43
Hop voor de pseudo salafie

Pagina's : [1] 2