Bekijk volle/desktop versie : Moeder en kinderen in Marokko schuldig voor moord op buurman die zus lastigviel



16-01-2015, 17:59
Een rechtbank in Oujda heeft zich uitgesproken over de moord op een 35-jarige man in november 2013.



Een vrouw en haar zoon en dochter stonden terecht omdat zij de moord op de man beraamden. Het gezin zou de avances van een buurman zat zijn en besloten voor eigen rechter te spelen. De 51-jarige zoon pleegde uiteindelijk de moord, meldt ALM. Zijn moeder en zus zouden een vette vinger in de pap hebben en werden ook gestraft. De moeder kreeg een voorwaardelijke gevangenisstraf terwijl de zus vijftien jaar de bak in moet.


Mogelijk speelde de leeftijd van de moeder van het gezin een rol in de beslissing van de rechter. De dader, die de naam Ould Lfarmlia draagt, kreeg eveneens vijftien jaar celstraf opgelegd. Volgens de bron zouden het slachtoffer en de dader zich in het drugswereldje hebben begeven. Nadat een vrouw in het gezin herhaaldelijk werd lastiggevallen deden ze meerdere malen aangifte.


Dit liep echter op niets uit waarna ze een moordplan beraamden. Lfarmlia nodigde deze bewuste dag het slachtoffer uit om onder het genot van een wijntje alles uit te praten. Het slachtoffer werd echter doodgestoken.

17-01-2015, 01:33


onder een genot van een wijntje.. lijkt wel hollandse soap

17-01-2015, 17:45
Wijn rode wijn waar gaat het heen naar de klote