Bekijk volle/desktop versie : Steun Moskee Ar-Rahman Gennep en investeer in het Hiernamaals!



14-12-2014, 22:17

Citaat door Amine-:
“Voorwaar, de moskeeën van Allah worden slechts verzorgd door wie in Allah en de Laatste Dag gelooft, en die de Salaat onderhoudt en de Zakat geeft en die niemand vreest dan Allah. Hopelijk zijn zij degenen die tot de rechtgeleiden zullen behoren.” (Surah At-Taubah 9:18)

Beste broeders & Zusters,

Hierbij een oproep aan een ieder die zich aangesproken voelt en in het Hiernamaals zijn of haar hassanaats wil veilig stellen. Moskee Ar-Rahman Gennep, is een moskee dat is gevestigd in Noord-Limburg in een dorpje genaamd Gennep. Moskee Ar-Rahman spant zich nu bijna 2 jaar aan voor de bouw van een nieuwe moskee.

Nu wilt moskee Ar-Rahman Gennep, hun mede broeders en zusters een kans geven om te investeren in het Hiernamaals. Door het beschikbaar stellen van het kopen van een stuk grond voor de toekomstige moskee in Gennep. Dit is in shaa Allah een zekere simpele vorm van sadaqa jariya, dus laat deze kans je niet voorbij gaan en investeer!

Abu Huraira, radhiAllaahu 'anh, levert over dat de Profeet, sallAllaahu 'alayhi wasallam, zei:

"Wanneer de mens sterft, houden zijn daden op, behalve drie: een doorlopende liefdadigheid, kennis waar anderen profijt van hebben of een oprechte zoon (of dochter) die smeekbeden voor hem verricht."

1 vierkante meter bedraagt €100,-, en een ieder kan zoveel hij kan geven en investeren. Wil je een halve meter kopen? Dat kan! Geef en investeer in hoeverre jij zelf kan.

Na het overmaken van de gelden, krijg je een bevestigingscertificatie per post naar je toegestuurd, waar je investering op geregistreerd staat. (Als je hier uiteraard zelf behoefte voor hebt)

Hoe koop je grond?

Door het bedrag over te maken naar rekeningnummer: NL18RABO0144428172
T.n.v: Moskee Ar-Rahman Gennep.
Onder vermelding: "(Je naam) grond aankoop Moskee Gennep (aantal vierkante meter)."

Indien je een bevestigingscertificaat wilt ontvangen per post of vragen heeft kan je een bericht sturen naar:

0683544673 of naar moskeegennep@gmail.com

MOSKEE GEGEVENS:

Adres: De Gaest 6, Gennep.
KvK nr: 41063646
Rekening: NL18RABO0144428172

Deel, help en verspreid dit bericht, om je mede broeders en zusters de mogelijkheid te geven om ook in hun Hiernamaals te investeren! Moge Allah jullie belonen met het goede!
.