Bekijk volle/desktop versie : Eerste scène nieuwe James Bond film al opgenomen in Marokko



10-12-2014, 10:40
Filmliefhebbers kijken ontzettend uit naar de première van de nieuwe James bond film, die de naam Spectre kreeg.





Net als in de vorige film worden ook ditmaal bepaalde scènes in Marokko opgenomen. Volgens Variety Magazine reisden regisseur Sam Mendes en hoofdrolspeler Daniel Craig onlangs naar Oujda om een korte scène op te nemen. Het filmmoment werd in een trein opgenomen. Zakaria Alaoui is eigenaar van Zak Productions en tekende een eenjarig contract met de makers van de nieuwe Bond-film.


'Oujda is een behoorlijk spectaculaire locatie, omdat er veel woestijn omheen zit', zegt Alaoui tegen het blad. Met de korte trein-scène is het nog niet gedaan wat Marokko betreft. In juni komt het hele team terug voor een tiendaagse shoot in onder meer Tanger en de Marokkaanse woestijn. 'Deze opnames zullen van een dergelijke omvang zijn dat het vier maanden van voorbereiding nodig heeft', zegt Alaoui.


Voor zijn carrière en bijdrage aan de Marokkaanse filmindustrie ontvangt hij dit jaar overigens een onderscheiding op het filmfestival van Marrakech.

10-12-2014, 10:44


Na Mission: Impossible 5 nu een james bond film, in hetzelfde jaar, niet slecht marokko, niet slecht....


10-12-2014, 10:48
Probleem is natuurlijk wel dat James Bond een enorme homo is.

10-12-2014, 13:46

Citaat:
Probleem is natuurlijk wel dat James Bond een enorme homo is.
Je kan ook direct zijn en zeggen wat je eigenlijk bedoelt te willen zeggen. Dat is pas een homeactie....eromheen draaien terwijl men ziet wat je bent!

Wat heeft het te maken met homo zijn? Omdat het een islamitische land is ?