Bekijk volle/desktop versie : 'Westerse jihadgangers als kanonnenvoer gebruikt'



Pagina's : [1] 2

09-12-2014, 14:15
Extremistenbeweging Islamitische Staat gebruikt westerse strijders als kanonnenvoer.





Dat heeft de Australische minister van justitie George Brandis dinsdag gezegd tegen een Australische krant. De Australische regering schat dat er momenteel in Irak en Syrië zeker zeventig Australiërs meevechten met IS. Volgens Brandis zijn de afgelopen weken twintig Australiërs die zich bij IS voegden gesneuveld.

De westerse strijders worden ingezet als 'kanonnenvoer in de frontlinie, voor zelfmoordaanslagen en propaganda'. In Australië is het sinds vorige week strafbaar om naar de Syrische provincie al-Raqqa af te reizen. De hele provincie is een bolwerk van IS.

09-12-2014, 14:17


No shit Sherlock..

09-12-2014, 14:25
ISIS of IS de bloeddorstige moordenaars kunnen geen moslims zijn.Want een moslim houdt zich verre weg van haat en verderf!

Deze moordenaars vertegenwoordigen de islam niet.Echter zijn ze een samenzwering tegen de islam.Hun gedachtegoed is die van de Khawaaridj.De Profeet (Salallah wa alihi wa sallam)had al in zijn tijd voor hun verderf en kwaadheden gewaarschuwd.

De Boodschapper van Allah (vrede zij met hem) zei: “De Khawaaridj zijn de honden van het Hellevuur.”
(Ibnoe Maadjah en authentiek verklaard door Sheikh al-Albaanie)


Islam is de religie van tawheed,goede karaktereigenschappen en vooral genade!!!De Islaam in haar complete Leiding en Wijsheid heeft het rebelleren(demonstraties/opstanden)en alles wat daartoe leidt verboden. Islam roept tot nuttige vermaning op een wijsvolle manier, weg van verderf en kwaadheden.

ISIS echter, zien het ongelovig verklaren van de moslims en het rebelleren en tegen de islamitische leiders en volk als verplichting.De onwetende ISIS aanhangers hebben geen kennis over de wetten van islam.Zij weten bijv. niet dat wanneer een moslim een zonde pleegt hij moslim blijft .Zij kennen het verschil niet tussen kufr al-3amali (Kleine kufrngeloof die in verband statu met de daden) en kufr al-i3tiqadi(Grote kufrngeloof die in verband staat met de geloofsovertuiging)Uitleg van deze 2 vormen is terug te vinden in silsilat alhuda wa nour van Sheikh al Albani
(Cassete nr:8)

Ze weten ook niet dat je een islamitische leider moet gehoorzamen ook al is het een onrechtvaardige zondaar.De chaos die nu in de islamitische landen heerst komt onder andere door dat ze dit niet begrijpen.Want liever in veiligheid leven onder een islamitische leider die onrechtvaardig is i.p.v. rebelleren tegen de islamitische leider en in chaos leven.Wetende dat er dan nonstop bloed word vergiet en de eer van het hele volk word geschonden.(Zie de huidige voorbeelden zoals de landen die de arabische lente hebben meegemaakt)

Aboe Hoerayrah ( رضي الله عنھما ) heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allaah :heeft gezegd )صلى الله عليه و سلم(
“Wie mij gehoorzaamt, die heeft Allaah gehoorzaamt en wie mij ongehoorzaam is, die is Allaah ongehoorzaam geweest. En wie de Leider gehoorzaamd, die heeft mij gehoorzaamt en wie de Leider ongehoorzaam is, die is mij ongehoorzaam geweest.(Bukhari&Muslim)

Betreffende dit heeft an-Nawawi ( رحمه الله ) gezegd:
“De geleerden zijn unaniem overeengekomen dat het verplicht is om de leiders te gehoorzamen in hetgeen wat niet zondig is.”(Sharh Sahieh Moeslim, deel 12, pag.222)

De Wijsheid achter het gehoorzamen is dat als je het niet doet er opstanden ontstaan en mensen in angst en verderf blijven leven.(zie huidige islamitische landen)

Allaah zegt:
{Het verderf is op het land en de zee zichtbaar door wat de mensen hebben
verricht..} [Soerah Ar-Roem:41]

ISIS zijn bloeddorstige moordenaars die de islam in een slecht daglicht zetten door extreem te overdrijven in hun zelfgemaakte islamitische wetten.

Ook moeten we bepaalde lobby's van het westen en de Rafidaah van Iran vooral niet vergeten.Want die hebben ook een aandeel in dit verderf.Zij hebben verschillende plannen beraamd om alle islamitische landen te destabiliseren .Een van de vele bewijzen zijn bijvoorbeeld de massavernietigingswapens die Irak zou hebben (om een inval te rechtvaardigen en een burgeroorlog in de ogen van de wereld op te zetten)wat achteraf een fabel bleek te zijn!

Een ding zijn ze vergeten :Allah is de allerbeste en meest rechtvaardigste plannenberamer

Dit neemt niet weg dat de aanhangers van CRISIS (Wat een betere benaming is)zeer gevaarlijk en slecht zijn.Want iedereen word afgerekend aan de hand van zijn eigen daden.

Daarom is het belangrijk dat de oprechte moslim de daden van CRISIS en alle Takfirigroepen (Al-Khawaaridj)openlijk afkeurt en de juiste geloofsleer leert en praktiseerd om zo zijn familie en omgeving te beschermen.Want Islam staat voor vrede voor de mensheid.

09-12-2014, 14:27
Het gebied vanwaar de Dadjaal zal verschijnen is waar CRIS(IS)en Takfirigroepen (Al-Khawaaridj) zich bevinden!

Sheikh Ibn Baz rahimahullah werd gevraagd vanuit welke streek zal de Dadjaal verschijnen en zei dat hij vanuit het Shaam-gebied(Irak Syrie Jordanie Palestina) gaat verschijnen tussen Irak en Syrie waar hij halt zal houden in Jeruzalem(deze Fatwa is meer dan 15jaar geleden gegeven toen de meeste dwaze jongelingen nog niet eens geboren waren!)

(Bron Fatwa nr 18125 - Nour 'al Ad-Darb)

Het gebied waar van de Dadjaal en Khawaaridj zal komen tijdens de einde der tijden:

Yusayr ibnu Amr overlevert dat hij tegen Sahl ibnu Hanief zei:

'Heb jij de Profeet Salallah wa alihi wa sallam iets horen zeggen over de Al-Khawaaridj?'

Hij antwoordde:

'Ik hoorde hem zeggen(terwijl hij met zijn hand naar Irak wees):

'Er zal van die kant een natie voortkomen die de Koran leest,terwijl deze niet verder komt dan hun keel.Zij vliegen uit de Religie zoals een pijl uit een koker vliegt.'

(Al Bukharie en Muslim)

En in een andere versie:

Het betreft een volk uit het Oosten(gebied rond Irak) hun laatste zal de Dadjaal voorstellen!(Musnad Ahmed )

Een volk zal veschijnen in de einde der tijden,het is alsof deze persoon(Dhul Khuwaysirah) van onder hen is.Zij zullen de Koran reciteren maar hij zal niet voorbij hun keel gaan.Zij zullen de Islam verlaten zoals een pijl uit een boog.Zij zullen at-Tahaluq genoemd worden.Zij zullen niet ophouden met het in opstand te komen tot de laatste opstand samen aan zij van de Dadjal.Als je hen ontmoet dood hen dan.Zij zijn van de slechtste der schepping.(Overgeleverd door Ahmad,Nisaai,Ibn Shaybah,Musannaf,Al Bazzar,Musnad Hakim,Al Mustadrak,Haythami,Majmauz Zawaid)

Toen Ali ibn Talib de Khawaaridj overwon op de dag van Nahrawan,zei hij tegen de mensen die hem kwamen feliciteren dat hij hen uitgeroeid heeft:

Nee,bij Allah zij zijn nog in de ruggegraten van de mannen en in de baarmoeders van de vrouwen.En als zij leven laten zij niemand met rust.(al Bidaya wan Nihaya 7/295 10/590)

Sheikh Al Islam Ibn Taymiyah zei:

Deze teken die de Profeet Salallah wa alihi wa sallam noemde is zou de eerste teken zijn van de mensen van de Khawaaridj.Maar zij zijn niet de enige die in deze teksten bedoeld worden,zij blijven bestaan tot de Dadjaal zal verschijnen.(Majmoo'l Fatawa 28/495-496)

De Khawaaridj zal niet stoppen met het bestaan tot de Dadjaal verschijnt en de Laatste Dag.Elke keer wanneer er een nieuwe generatie van hen voorkomt,snijdt het zich af van de Jamaha(moslimgemeenschap).Overgeleverd door Ibn Umar radia Allah anhu geclasseerd door Ibn Maajah.

Saalim bin Abdullah bin Umar Radia Allah anhu zei:

O mensen van Irak wat vreemd dat jullie vragen over kleine zondes terwijl jullie grote zondes plegen?(Het opstand en doden van Al Husyan).

Ik hoorde mijn vader Abdellah ibn Umar zeggen dat hij van de Profeet hoorde terwijl hij zijn vinger wees naar het Oosten en zei:

'Fitna zal uit deze kant komen waar de Hoorn van Shaytaan zal verschijnen en jullie zullen elkaars nekken slaan(vermoorden) (Sahieh Muslim 4/1505 nr 6943)

Ibn Hajr rahimahullah zei over het wijzen van de Profeet richting Oosten:

Het Oosten voor de mensen van Medinah is Irak(Fath Al Bari volume 13 pagina 55

09-12-2014, 14:33


Nee, het is gewoon de USA en EU die daar mensen, meestal onschuldigen, vanuit de lucht bombardeert. En dat noemen zich democraten.

09-12-2014, 15:45
Elke regering gebruikt soldaten als kanonnenvoer, voornamelijk de lage klasse.

09-12-2014, 16:32
En hoe zit het met de Koerden dan lekker veilig hè in de lucht

09-12-2014, 19:34

Citaat door oef:
Democraten hebben ook recht op zelfverdediging. Als jullie ons aanvallen gaan wij echt democratisch terugvechten.
inderdaad.
isis is het kwaad en de aanstichter van deze ellende.

09-12-2014, 19:45
Excuus democratie dat is nou hypocriet in naam van de democratie duivelnatie vrij vertaald

09-12-2014, 19:49
Een Koerd die moslim is en zegt la ilaha ila Allah wordt gewoonweg door IS afgeknald. Jeh zieke wereld.

10-12-2014, 15:35
Neem even de tijd om Breekwaters betoog te lezen

11-12-2014, 18:30
@ Breekwater... Het meest rare van alles is dat jij er alles aan doet om passief te blijven en achter onze leiders schuilen en ze als schapen volgen ondanks dat het duidelijk is dat ze zich schuldig maken aan kufr en fitna. Jij bent een excuustruus en de grootste hypocriet op aarde. Dat jij IS aanhangers Khawarij noemt bewijst dat jij een schaamteloze schaap bent met gebrek aan zelfreflectie. Dat jij het goed vind dat onze leiders het gebod van Allah in de wind slaan is voor jou geen probleem, je leeft liever in veiligheid met als hoofd een corrupte leider dan vice versa. Hypocriet pur sang en jij bent totaal niet in staat om te vechten fi sa billah wanneer dat van je gevraagd wordt, nu niet, nooit niet omdat je een excuustruus bent die zich schuilt achter paleisgeleerden die fitna verspreiden zoals het accepteren van aanwezigheid van de kuffar in de hidjaaz en het accepteren van een zionistisch geldsysteem waar we onderdanig aan zijn of bondgenoten zijn met zionisten etc.

11-12-2014, 18:40



Citaat door RwiinaOo:
Nee, het is gewoon de USA en EU die daar mensen, meestal onschuldigen, vanuit de lucht bombardeert. En dat noemen zich democraten.
USA en EU? Je vergeet nog een paar landen. Saoedi Arabië, Jordanië, de golfstaten, Iran en zelfs Marokko.

http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=5169214

Gelukkig zaaien de varkens van de iSiS geen dood en verderf. En hebben die níet vele tienduizenden mensen van huis en haard verjaagd.

11-12-2014, 19:58

Citaat door would_casa:
@ Breekwater... Het meest rare van alles is dat jij er alles aan doet om passief te blijven en achter onze leiders schuilen en ze als schapen volgen ondanks dat het duidelijk is dat ze zich schuldig maken aan kufr en fitna. Jij bent een excuustruus en de grootste hypocriet op aarde. Dat jij IS aanhangers Khawarij noemt bewijst dat jij een schaamteloze schaap bent met gebrek aan zelfreflectie. Dat jij het goed vind dat onze leiders het gebod van Allah in de wind slaan is voor jou geen probleem, je leeft liever in veiligheid met als hoofd een corrupte leider dan vice versa. Hypocriet pur sang en jij bent totaal niet in staat om te vechten fi sa billah wanneer dat van je gevraagd wordt, nu niet, nooit niet omdat je een excuustruus bent die zich schuilt achter paleisgeleerden die fitna verspreiden zoals het accepteren van aanwezigheid van de kuffar in de hidjaaz en het accepteren van een zionistisch geldsysteem waar we onderdanig aan zijn of bondgenoten zijn met zionisten etc.
niemand houd je tegen om naar het kalifaat te vertrekken, waar het volgens jou zoveel beter is... maar daar ben jij veel te laf voor.

Pagina's : [1] 2