Bekijk volle/desktop versie : Cameron: Rusland riskeert meer sancties



14-11-2014, 09:57

Citaat door Si_Lgdr:
Bron
CANBERRA -
Rusland riskeert met zijn acties in Oost-Oekraïne meer sancties van de Verenigde Staten en de Europese Unie. Daarvoor heeft de Britse premier David Cameron vrijdag (lokale tijd) gewaarschuwd in de Australische hoofdstad Canberra.




„Als Rusland de vrijheid en verantwoordelijkheid van Oekraïne respecteert, dan kunnen sancties worden geschrapt. Maar als Rusland doorgaat om zaken te verslechteren, dan kunnen er meer sancties volgen, zo simpel is het”, sprak Cameron.

Rusland wordt onder meer beschuldigd van steun in de vorm van soldaten en munitie aan de pro-Russische rebellen. Die zijn mogelijk schuldig aan het neerhalen van de MH17, die aan 298 mensen, onder wie 196 Nederlanders, het leven kostte.

Maandag praten EU-ministers van Buitenlandse Zaken over eventuele extra sancties
.

14-11-2014, 09:57


Russia en Putain zijn uit op oorlog

14-11-2014, 10:02
De roebel is binnenkort goedkoper dan zout. Net goed voor die communistiche zwijn; vergeet niet wie Assad,Hezbollah en shia militias uit Iran aan het steunen is!

14-11-2014, 10:15

Citaat door Si_Lgdr:
Als het anders niet kan, dan moet het... NATO is ook ergens op uit wat Rusland niet kan accepteren. Logisch dat Rusland dan gaat tegenwerken.
Alleen mensen met een minderwaardigheidscomplex werken tegen. En in Russia zijn er veel van.

14-11-2014, 10:16



Citaat door Si_Lgdr:
Ondertussen groeit de economie van Rusland gewoon door en bieden al die andere landen die niets met de sancties te maken willen hebben Rusland de helpende hand....
Groeit door? Valt hard tegen hoor.
Wat door groeit daar is de corruptie en het belang van enkele criminele rijken.

14-11-2014, 12:40

Citaat door Si_Lgdr:
Oh ja? Is het jou dan niet opgevallen dat Rusland in een rap tempo de dollar aan het inwisselen is voor goud? Nederland heeft op papier zo'n 650 ton aan goud waarvan 89% ondergebracht is in het buitenland, voornamelijk in Amerika. Wat gaat Nederland schrikken als blijkt dat ide 89% niets meer is dan een aantekening op papier. Waarom denk je dat Zwitserland en Duitsland een verzoek hebben ingediend om hun voorraad in Amerika terug te kopen? Weet je hoe Amerika daarop gereageerd heeft? Dat ze tijd nodig hebben tot 2020.... Dag goud

Rusland is bijna elke maand goud aan het inkopen, ze zijn inmiddels 1.150 Ton aan goud. Nou, dan is die roebel meer waard dan de euro of de dollar waarvan men vreest dat USA te veel dollars heeft gedrukt dan zij aan goud in voorraad heeft.

en voor je het weet schaft Rusland de roebel af en brengt het de gouden dinar en zilveren dirham terug ent als de ISIS. Dan heb je pas echt geld ipv papier. En dan ben ik wel benieuwd naar hoe het westen daarop gaat reageren.
Als zij werkelijk in een 'Rap'' tempo goud aan het inkopen waren, dan was de goudprijs nu niet tot aan de bodem gezakt. Ooit van vraag/aanbod gehoord?

14-11-2014, 13:03

Citaat door Si_Lgdr:
Rusland heeft ook eigen goudmijnen maar over de koersprijs van goud gesproken.... los van vraag en aanbod, waarom heeft goud een waarde dat kan fluctueren? Goud is toch waarde vast en heeft geen last van inflactie of deflate? Waarom doet men dan wel alsof dat zo is?
Dat komt omdat goud en geld, slechts nutteloze dingen zijn. Het draait om de onderliggende waarden; we kunnen zelfs in m&m's handelen, als men dat zou willen. Groene m&m 1000 euro, rode 100 euro.... het enige voordeel van goude valuta, is dat het niet valt na te maken. Het punt is; als Europa Rusland wilt pesten, dan doen zij dat. Of zij nou in goud gaan handelen, of in snoepjes, doesn't matter.

14-11-2014, 13:19

Citaat door Si_Lgdr:
Rusland heeft ook eigen goudmijnen maar over de koersprijs van goud gesproken.... los van vraag en aanbod, waarom heeft goud een waarde dat kan fluctueren? Goud is toch waarde vast en heeft geen last van inflactie of deflate? Waarom doet men dan wel alsof dat zo is?
JA, Ze hebben goudmijnen en gas EN MEER.

Waarom doen ze dan zo agressief?

Onderzeeërs in de Baltische zee bij Zweden, Migs boven Duitsland en Nederland, Steun aan Assad, raketten en tanks in de Oekraïne, landje pik van de Krim, en Tsetjenie en Georgie worden al jaren bang gemaakt.

Aan deze politiek herkent men een hoogmoedige gek.met een minderwaardigheidscomplex

Ik verwacht binnenkort een groter boycot tegen de Russen.