Bekijk volle/desktop versie : Strafvervolging van GeenStijl09-11-2014, 22:12
Het oogmerk is GeenStijl te laten vervolgen voor zeer ernstige feiten, zoals het ondersteunen van Geert Wilders bij en tijdens zijn genocide en misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten. GeenStijl wordt in dit verband breed gezien. Ook Bert Brussen is nog altijd GeenStijl. Hij draagt het karakter van dit medium over op andere media en verhult overal waar hij kan de genocide van Geert Wilders waaraan ook Jort Kelder, Matthijs van Nieuwkerk, Pieter Broertjes, Arnold Karskens, John de Mol en Jan Peter Balkenende deelnemen.

Het is niet ongewoon dat prominente vertegenwoordigers in de media zeer ernstige strafbare feiten plegen. Iedereen weet nog van de Perszuivering na de Tweede Wereldoorlog en de sancties die toen zijn opgelegd aan collaborerende media. Eerder, in 1897 reeds, was het een prominente journalist die gebruikmakend van de vrije meningsuiting 'der Endlösung der Judenfrage' op de internationale agenda zette. De naam van deze man is Herzl. Hij is een held van Geert Wilders, de leider van arabist Hans Jansen die elk weekend van GeenStijl een podium krijgt om zijn gif te spuien over de lezers van deze blog vol trollen.

Dat de media niet onderwijst dat de held van Wilders de uitvinder van de Jodenvervolging van 1940-1945 is komt omdat de media op de hand is van Wilders en andere Jodenvervolgers. Kennelijk is de media sinds Herzl gericht op vervulling van de wensen van deze journalist. Voorts zwijgt de media over de feiten waaruit evident blijkt dat de aanslagen in de VS 11 september 2001 een operatie was die voorbereid en uitgevoerd moet zijn door een heel leger omdat het loodrecht met de vrije valsnelheid in het eigen fundament instorten van de torens van de Twin Towers nauwkeurig op strategische plaatsen in en op de kernen van de torens geplaatste geavanceerde explosieven vereist.

Dat is eenvoudige natuurkunde. Dezelfde natuurkunde die alle jongetjes en meisjes van GeenStijl onderwezen krijgen in de brugklas. Voorts zwijgt de media over de opvallende oorlogsmisdaden en het terrorisme en natuurlijk de genocide van de westerse politiek in Moslimlanden. Wel pest en zuigt GeenStijl iedereen die Zwarte Piet als racistische beoordeelt. Ook vindt GeenStijl dat het ongestraft moet kunnen beledigen. Vooral "moslims" en "negers" zijn "inferieur"volgens GeenStijl omdat zij zich het vaakst beledigd voelen. Nu er rechtens een eind gemaakt wordt aan de relatieve vrijheid van Geert Wilders, dat beetje vrijheid wat hij heeft zal hem ontnomen worden, gaat er ook rechtens een eind gemaakt worden aan de vrijheid van arabist Hans Jansen en dus van GeenStijl waaronder tevens begrepen Annabel Annaninga en Joshua Livestro.
http://goedenieuws.nl/vandaag/2014/11/09/strafvervolging-van-geenstijl

09-11-2014, 22:52


Och, het is Jeroentje Kreek maar die het nog steeds niet kan verkroppen dat Wilders is vrijgesproken destijds.
Een zielig figuurtje dat aandacht te kort komt.