Bekijk volle/desktop versie : Joden schieten Palestijnse Amerikaan dood



25-10-2014, 04:28
Een Palestijns-Amerikaanse jongen van veertien is door Israëlische militairen doodgeschoten op de Westelijke Jordaanoever. Volgens een familielid van het slachtoffer openden de militairen het vuur toen een groep jongens hen met stenen bekogelden. Twaalf andere jongens raakten gewond.

Het Israëlische leger heeft een andere lezing. De militairen zouden hebben geschoten omdat de jongen vanaf een viaduct over een snelweg vuurbommen naar het verkeer gooide.

De Verenigde Staten hebben bevestigd dat de gedode jongen Amerikaans staatsburger was. Hij kwam uit New Orleans en verhuisde toen hij zes was naar de Westelijke Jordaanoever.

Baby
Het is de tweede keer in acht dagen dat een tiener wordt gedood door Israëlische militairen. Vorige week werd een jongen van dertien gedood in een dorp op de Westelijke Jordaanoever.

Woensdag kwam een drie maanden oude baby om het leven toen in Jeruzalem een auto inreed op mensen die net uit een tram waren gestapt. Ook de baby kwam uit Amerika.

http://nos.nl/artikel/713719-palestijnse-amerikaan-gedood.html

25-10-2014, 04:42


Terreurstaat Pisrael moordt er op los en de wereld kijkt toe..
Er zou een grote coalitie die kant op moeten om de "boel daar plat te bombarderen" om met de woorden van geblondeerde huis-Indo te spreken..
Sinds de landroof hebben die zionhonden niks anders dan dood en verderf gebracht.
Een paar bommetjes erop en geen hond die er om zal treuren...

25-10-2014, 08:25
Allahrahmo, wat israel doet druist tegen het mens zijn in. Dit is niet normaal meer maar die Palestijnse jongeren moeten onderhand weten dat ze gedood worden als ze met stenen gooien . dit is niet de eerst keer en zal vast niet de laatste keer zijn want de wereld is te druk met Isis en zwarte Piet.