Bekijk volle/desktop versie : Stiefmoeder verplicht kinderen naar seksfilms van hun moeder te kijken



20-10-2014, 05:02
Een koppel veertigers uit Luik is veroordeeld tot 18 maanden voorwaardelijk en een geldboete van respectievelijk 600 en 6.000 euro voor het mishandelen van hun twee kinderen. De kinderen werden het slachtoffer van talloze pijnlijke vernederingen. Zo werden ze onder meer opgesloten in een kelder waar ze verplicht naar seksvideo's moesten kijken waarin hun moeder een hoofdrol speelde.
De feiten kwamen in 2012 aan het licht, schrijven de kranten van Sudpresse. Na de scheiding van hun ouders brak voor de kinderen van 9 en 12 de hel helemaal los. Ze woonden bij hun vader en hun stiefmoeder die hen mishandelden. Naast het incasseren van slagen werden de kinderen ook regelmatig opgesloten in een kelder. Daar werden ze compleet vernederd en ondergingen ze traumatische ervaringen.

De stiefmoeder liet de vader van de kinderen begaan en maakte zichzelf ook schuldig aan ongeoorloofde praktijken. Om de kinderen extra pijn te doen en om hun moeder diskrediet te brengen, toonde ze ook gestolen beelden waarin hun moeder seks had. De vader van de kinderen was hiervan op de hoogte maar greep niet in.


http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2093950/2014/10/18/Stiefmoeder-verplicht-kinderen-naar-seksfilms-van-hun-moeder-te-kijken.dhtml