Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen wij er ook niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall. Op Marokko.nl gebruik we:
Functionele cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website door basisfuncties als paginanavigatie en toegang-, en gebruikersrechten tot afgesloten secties van de website mogelijk te maken. Deze cookies zorgen er ook voor dat de website informatie kan onthouden die het gedrag en de indeling van de website beinvloed, zoals je instellingen/voorkeuren;
Statistische cookies helpen ons begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics;
Marketing/3rd party cookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op, en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.
Iemand een harcha recept wat vaker door jullie gebruikt is en lukt ?
Jidjies_N_Asl
12-10-2014, 11:35
Dit is voor panharcha. Ik vind snel, mooi en lekker
200-250 gram smid
1 ei
1 kleine theeglas zonnebloemolie
1 vanille suiker
1 bakpoeder
Klein beetje zout en handje suiker
1,5 glas melk
Goed mixen, iets dikker dan pannenkoekbeslag
10 min laten staan
En dan in de koekepan, koekepan eerst goed heet laten worden
RifrijnseVrouw21
12-10-2014, 12:00
Harcha
Nodig:
Marokkaanse glas (200ml)
Glas groffe smida
glas fijne smida
half zakje bakpoeder
halve glas melk
halve glas olie
1 tl zout
Suiker naar smaak ik doe wel meer als 1 el.
Bereiding:
Alles met elkaar mengen. Als je een bal kan vormen zonder dat ie uit elkaar valt, is je mengsel goed, ziet het er nog te zanderig uit, voeg dan wat melk bij. Vorm erna bolletjes en vorm ze op het aanrecht tot mooie vormen met je handen.
Dan kan je het bakken op een medium stand in de pizzapan of op een mekla.
Bsa7a
RifrijnseVrouw21
12-10-2014, 12:06
Deze zijn echt lekker en makkelijk!
Praline
12-10-2014, 12:09
Ja rifrijnsevrouw dat recept lukt echt altijd.!
scorpiongirl
12-10-2014, 13:42
Die riffijnse vrouw heeft geplaatst. Die gebruik ik ook. Ei en olie erbij moet je niet doen. Officieel is het :griesmeel, melk, zachter boter, snufje zout en suiker naar smaak. Velen laten de suiker weg, omdat ze er later bij het eten, honing op smeren