Bekijk volle/desktop versie : Gruwelijke mishandeling Bergen op Zoom: dader slaat bejaarde man



03-10-2014, 15:30



BERGEN OP ZOOM - Een man van zeventig is donderdagmiddag op een gruwelijke manier mishandeld in een voetgangerstunnel bij het Stationsplein in Bergen op Zoom. De man liep daarbij diverse breuken op, waaronder in zijn gezicht. De dader beukte nog in op de man terwijl hij weerloos op de grond lag.


De bejaarde man liep rond twee uur met zijn vrouw in de tunnel toen een scooter van achteren naderde.

De oudere man zei er iets van dat je in een voetgangerstunnel niet met een scooter mag rijden. Dat was tegen het zere been van de scooterrijder.

Hij stapte af en sloeg de man meerdere keren met zijn vuist in het gezicht. De bejaarde man viel op de grond, maar dat was geen reden voor de dader om te stoppen. Hij bleef inslaan op de man. Iemand greep op dat moment in en probeerde de dader van de bejaarde weg te trekken.

De oude man stond ondertussen op, maar kreeg meteen opnieuw klappen, waardoor hij weer op de grond viel bij het poortje in de tunnel. De dader schopte door op de man die op de grond lag en raakte hem meerdere keren tegen zijn zij en rug. Daarna stapte hij op zijn scooter en reed weg. Ook de helper is weggelopen. Mensen die de man zagen liggen waarschuwden de politie. De man is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De dader is nog niet gepakt.

Het gaat om een man van ongeveer 1.65 meter en hij is ongeveer 22 jaar oud. Hij heeft een vol postuur en een bol rond gezicht. Hij is getint en heeft zwart kroeshaar.

De vrouw van het slachtoffer bleef ongedeerd.

http://www.bndestem.nl/regio/bergen-op-zoom/bergen-op-zoom/gruwelijke-mishandeling-bergen-op-zoom-dader-slaat-bejaarde-man-die-al-weerloos-op-grond-ligt-1.4562754