Bekijk volle/desktop versie : IS, Allah (swt) is alleen met de rechtvaardige, zomaar iemand aanvallen in Frankrijk?



24-09-2014, 15:57

Citaat door 3arbiboy1:

Citaat:
Surat Al-Fatĥ (The Victory) - سورة الفتح
Indeed, We have given you, [O Muhammad], a clear conquest t Allah may forgive for you what preceded of your sin and what will follow and complete His favor upon you and guide you to a straight path And [that] Allah may aid you with a mighty victory. [48:1-3]
Hoe erg is frankrijk ok haat, dit is niet het juiste pad:


Citaat:
IS dreigt burgers met aanvallen in het Westen
Door: Redactie − 22/09/14, 14:18 − bron: AP
De extremistische organisatie Islamitische Staat (IS) heeft gedreigd met aanvallen op burgers in landen die meedoen aan de internationale coalitie tegen de terreurbeweging. Abu Mohammed al-Adnani, een Syriër die zich als de woordvoerder van de IS-terroristen heeft ontpopt, roept volgelingen op de aanslagen te plegen. .

Al-Adnani ging vooral tekeer tegen 'de wraakzuchtige vuile Franse ongelovigen'. De Franse minister van binnenlandse zaken Bernard Cazeneuve heeft vandaag gereageerd. De bewindsman zegt ervan overtuigd te zijn dat zijn land tegen de terreurdreiging is opgewassen. .

© ap.

De Franse minister van binnenlandse zaken Bernard Cazeneuve.


'Oh gelovige, laat deze strijd niet aan je voorbij gaan, waar je je ook bevindt. Je moet de militairen, de beschermheren, de troepen van de tirannen aanvallen. Val hun agenten en de leden van de veiligheids- en inlichtingendiensten aan', aldus Abu Mohammed al-Adnani. 'Als je een ongelovige Amerikaan of Europeaan - en in het bijzonder de hatelijke en smerige Fransen - of een Australiër of een Canadees of andere ongelovigen uit de groep ongelovigen die oorlog voeren, zoals de burgers van de landen die zich hebben aangesloten bij de coalitie tegen IS, kan vermoorden, vertrouw dan op Allah en vermoord ze op welke manier dan ook.'

'Barbaarse terroristen'
Volgens Cazeneuve bewijst 'dit dreigement om burgers te doden, samen met de massamoorden en de executie van gijzelaars, eens te meer hoe barbaars deze terroristen zijn'. Hij zei dat Frankrijk niet bang is omdat het 'klaar is om op hun dreiging te reageren'.

IS-woordvoerder Al-Adnani zou volgens persbureau Reuters hebben gezegd dat de interventie onder leiding van de VS de 'laatste campagne is van de kruisvaarders'. Adnani riep volgers op om Amerikanen, Canadezen, Australiërs, Fransen en andere burgers van coalitiegenoten te doden.

Vorige week voerde Frankrijk voor het eerst luchtaanvallen uit in Irak tegen IS. De Verenigde Staten hebben de terreurbeweging al eerder gebombardeerd. Beide landen nemen deel aan een coalitie die IS uit Irak en Syrië wil verdrijven.
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/3752492/2014/09/22/Frankrijk-IS-wil-burgers-in-Westen-aanvallen.dhtml
Harten kunnen niet met terrorisme veroverd worden en de bovenstaande is pure terrorisme... En je kunt niet angst inboezemen in de harten van de kuffar met terrorisme, alleen Allah kan de angst in de harten van de kuffar stoppen:

On the authority of Thawbaan , the Prophet said:


Citaat:
“The People will soon summon one another to attack you as people when eating invite others to share their food.” Someone asked, “Will that be because of our small numbers at that time?” He replied, “No, you will be numerous at that time: but you will be froth and s.cum like that carried down by a torrent (of water), and Allah will take the fear of you from the breasts (hearts) of your enemy and cast al-wahn into your hearts.” Someone asked, “O Messenger of Allah, what is al-wahn?” He replied, “Love of the world and dislike of death.” [An authentic hadith recorded by Abu Dawud and Ahmad]
Niet via onthoofding van onschuldigen of terrorisme bij het volk:

Citaat:
Fight in the way of Allah those who fight you but do not transgress. Indeed. Allah does not like transgressors. [2:190]
Vecht dus tegen de mensen die tegen je vechten en de wapens oppakken en niet tegen een willekeurige persoon ergens op straat! Ik zei altijd dat tijd IS zal laten zien of ze de ware khalifa zijn...

En helaas moet ik kritisch zijn... Nu weten dat de heidens media enorm liegt... Nu weten we dat een deel van de koerden tegen jullie hebben gevochten... Hebben jullie dan alle koeren zo aangevallen? Zo niet? waarom maken jullie dan wel uitzondering van Frankrijk en andere landen?

Hebben jullie zo gedaan bij yezidi? Of bij andere groepen? Door een oproep te doen om willekeurig mensen te doden in bepaalde landen verraad je je aanpak van andere groepen binnen de grenzen van de staat! Dit kan nooit rechtvaardig zijn en zal ook nooit kans hebben van slagen.

Ik ben en blijf altijd tegen terrorisme...!
.