Bekijk volle/desktop versie : CIDI & MDI slopen ondernemingen



10-09-2014, 03:33
Zoals de Zionisten in Israël huizen slopen met bulldozers, zo slopen zij in Nederland ondernemingen met lasterlijke aanklachten bij het Openbaar Ministerie. Wanneer het Centrum Informatie Documentatie Israël of het Meldpunt Discriminatie Internet of de Joodse Omroep aangifte doet van antisemitisme treedt het Openbaar Ministerie onmiddellijk op. In het geval van de site http://www.hetzuur.nl werd meteen een netwerk van ondernemingen plat gelegd omdat alle hardware waar hetzuur.nl virtueel op draaide, in beslag is genomen. Inclusief volledige administratie en broncode én digitale dossiers over de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van de VVD, het CDA en Harry van Bommel van de SP.

De VVD is de grote gedoger van het CIDI. Homo Hoes is prominent voorzitter van deze criminele bende. Hans van Baalen staat stijf achter Israël. Alle Moffen staan stijf achter Israël. Israël is Mofrica. Opgericht door Hitler die betaald is door de Zionisten. Dat Auschwitz symbiotisch gebouwd is door een consortium van Zionisten en SS wordt zo weinig verteld door Esther Voet. Het mooie aan Internet is dat daarop hele bibliotheken staan en dat honderden zo niet duizenden onderzoekers bevindingen en bronnen online hebben geplaatst zodat anderen daarop studeren kunnen. Google Books bevat meer data dan de gemiddelde Universiteits Bibliotheek en op talloze sites staan talrijke authentieke documenten gedigitaliseerd die bewijzen dat de helden van Geert Wilders de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945 zijn.

Esther Voet heeft het er niet over dat anno 2014 Joden wéér ondergedoken zitten voor de Zionisten. Joden klagen al meer dan 117 jaar over de Zionisten. Dat zij de Joodse identiteit stelen en ermee frauderen. De grote verkrachting van het Jodendom komt van de Zionisten. Esther Voet weet waarover het gaat want zij is directeur van de organisatie die wil dat de eigenaar van hetzuur.nl vervolgd wordt voor antisemitisme en/of Jodenhaat. Die eigenaar laat zich door Esther Voet niet vertellen wat de feiten zijn. Deze eigenaar kan zelf lezen en schrijven, en optellen en aftrekken, en delen en vermenigvuldigen. De eigenaar van hetzuur.nl is ook niet van plan zijn onderneming te laten slopen door de Moffen van nu.

Er wordt gescholden er wordt gevloekt. Esther Voet wordt uitgemaakt voor Grote xxxx en haar wordt anderszins “de bek vol gescheten”. De eigenaar van hetzuur.nl heeft iets met de Jodenvervolging van 1940-1945. Iets persoonlijks. Dat is Esther Voet bekend want het verhaal van de Joodse familie van de eigenaar van hetzuur.nl is onder Joden een bekend verhaal. Opgepakt in Amsterdam Oost. Hollandse Schouwburg. Vught. Westerbork. Sobibór. Auschwitz. Niemand is teruggekomen. Wat over bleef moest onderduiken. De officieren van justitie en de rechters en de raadsheren die na aangifte van het CIDI moeten oordelen over de rechtmatigheid van de uitingen op de website hetzuur.nl worden door Ronald Eissens van het MDI bedreigd met 'dire consequences' wanneer de eigenaar gevolgd wordt in zijn waarnemingen. Toevallig staat het verhaal van de Joodse familie van de eigenaar van hetzuur.nl in het Auschwitz Bulletin waarin Ronald Eissens van het MDI de Palestijnen kleineert.

Dit betekent niks anders dan dat Esther Voet haar tasje pakken kan en zich mag opmaken voor een enkeltje Oranjehotel of ander verblijf in beheer van de Dienst Justitiële Inrichtingen. In het Oranjehotel is ook een vrouwenvleugel. Bovendien worden daar zware misdadigers bewaard die Oorlogsmisdaden gepleegd hebben. Hoe lang het allemaal zal duren voordat Esther Voet lik op stuk krijgt is niet te zeggen. De hoop is zeer spoedig want de eigenaar van hetzuur.nl is die Esther Voet schijt en schijt zat. Zo zat zelfs dat hij de hele wereld op de kop zal zetten om Esther Voet de gerechte straf te laten genieten voor voor haar Moffenstreken. Esther Voet aan de schandpaal nagelen is ook Israël aan de schandpaal nagelen. Vroeger werd Palestina door de Romeinen veroverd. Nu doet het Romeinse Rijk dat weer ten titel van Joodse verlossing. Feitelijk wordt verlossing van de Joden bedoeld.

De Zionisten zijn niet de personen die de Joden de verlossing leveren door ze terug te leiden naar het veronderstelde beloofde land. Zionisten zijn de personen die de wereld verlossen van de Joden. De bekende Amerikaanse republikein Mitt Romney bijvoorbeeld is een Zionist in hart en nieren. Vraag het hem. Hij zal zeggen dat hij Israël door dik en dun steunt. Mitt Romney gelooft dat Jezus zal terugkeren 'te midden van een oorlog waarin alle joden zullen sterven'. Nu wil het toeval dat de vernietiging van alle Joden ouderwets profetisch geagendeerd is door de Katholieken, ongeveer zeventig+ jaar na de Exodus. Niet voor niks dat de huidige tijd de Eind Tijd wordt genoemd. De grote ellende is nog niet voorbij. Het komende decennium moet het escaleren tot een finale climax. De goed verstaander begrijpt direct waarom het Christelijke Westen zo veel oorlog maakt in het Midden Oosten. De uittocht van de Joden uit Europa voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog is een vervulde voorspelling op weg naar de finale slag bij Megiddo wat de oorlog is waar Romney het over heeft.

Zionisme is ook wijdverbreid onder Katholieken. Katholieken zijn altijd de grote voorstanders geweest van het Diaspora Revisionisme wat een moeilijk woord is voor antisemitisme. Na de Franse Revolutie toen de macht van de kerk door mensenrechten, democratie en scheiding van kerk en staat verdampte namen de Zionisten het Diaspora Revisionistische Stokje over van de Papen. Zij beloofde de puissant rijke bankiersfamilie Rothschild die ook Hitler betaalde en Auschwitz liet bouwen dat het gekroond zou worden als Koninklijke familie van het Nieuwe Israël wanneer het bijdraagt aan de door de Zionisten reeds in 1896 bedachte 'Endlösung der Judenfrage'. Niet een oplossing, née dé oplossing. De held van Wilders die deze oplossing toen bedacht heeft klopt zichzelf in zijn dagboeken veelvuldig op borst en schouders voor deze vinding van hem. Alles bij elkaar opgeteld is niet moeilijk te bedenken dat de familie Rothschild zichzelf ziet als de leverancier van de aanstaande verlosser waarover Mitt Romney droomt. De familie betaalt ook alle oorlogen zoals de held van Wilders in zijn dagboeken schrijft. Bizar dat Esther Voet niks van de daken schreeuwt over de nakende volgende Holocaust op de Joden, en het leven zuur maakt van zij die niet zwijgend toestemmen.

http://goedenieuws.nl/vandaag/2014/09/08/cidi-mdi-slopen-ondernemingen

10-09-2014, 09:58


Ah ik dacht dat het komkommertijd was mbt anti-joden nieuws omdat er ook al een "mooi" stuk google-translate vertaling gepost is alhier.

Voor de wijze mensen onder ons: google de eigenaar van "goedenieuws", Jeroen Lieven de Kreek en bekijk zelf even of je een persoon met dergelijke achterlijke zienswijzen en persoonlijkheidsstoornissen serieus moet nemen. Dat van die persoonlijkheidsstoornissen heeft de rechter uitgesproken dus is niet mijn oordeel ofzo. Meer informatie over Jeroen Lieven de Kreek.

10-09-2014, 11:39
Antizionisme is politiek verzet tegen het zionisme, een internationale politieke beweging die een Joods thuisland of Joodse staat, in het Heilige of Beloofde Land, voor het Joodse volk in Eretz Israël voor ogen heeft. Antizionisme kan vele vormen aannemen, variërend van politieke of religieuze oppositie tegen het idee van een Joodse staat, tot het ontkennen van Israëls recht om te bestaan en de legitimiteit van het concept zelf, tot verschillende vormen van geweld. Antizionisme kan zowel afkomstig zijn van politiek links als politiek rechts, religieuze of seculiere, joods of niet joodse overtuiging.
Volgens sommige mensen bestaat er een link tussen antizionisme en antisemitisme. Kritiek op Israël of het zionisme zou volgens hen gepaard gaan met Joodse stereotypen of kritiek op het Joodse karakter van de staat en niet slechts het politieke element of kritiek op het beleid van de staat Israël.[1][2]
Antizionisme buiten het jodendom[bewerken]
Robert Wistrich, hoogleraar Europese en Joodse geschiedenis aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem, stelt dat antizionisme een gevaarlijke en effectieve vorm van antisemitisme is geworden. Hoewel kritiek op Israël niet altijd antisemitisch is, zo stelt hij, is het in linkse en radicaal-rechtse kringen alsmede onder moslims wel zo verworden mede door het gebruik van Joodse stereotypen in de kritieken op het zionisme. Zo stelt hij ook dat kritiek op Israël steevast met kritiek op Joods gedrag gepaard gaat.[3]
Evelien Gans, bijzonder hoogleraar hedendaags jodendom aan de Universiteit van Amsterdam, schreef in 2003 dat antisemitische, antizionistische én anti-Israëlische uitingen soms dwars door elkaar heen lopen, maar dat het onjuist is om antizionisme en antisemitisme per definitie op één hoop te gooien. Volgens haar wordt gefundeerde kritiek op de Israëlische bezettingspolitiek – welke politiek zij omschrijft als "systematische vernedering van de Palestijnen", "met als absoluut dieptepunt de vernieling van olijfbomen en huizen, liquidatiepolitiek, martelmethoden, mensonterende detentieomstandigheden, en landjepik via de bouw van ‘de muur’" - door "de Israëlische en joodse mainstream" ten onrechte met antisemitisme in verband gebracht. Volgens Gans was antizionisme vóór de Tweede Wereldoorlog ook onder Joden de gewoonste zaak van de wereld, en is dit pas veranderd na de holocaust en de stichting van Israël.[4]
Joods antizionisme[bewerken]
Binnen het orthodoxe jodendom bestaat er sinds het ontstaan een sterk verzet tegen het zionisme. De meeste geestelijke leiders van de diverse orthodoxe stromingen zijn van mening dat alleen de Messias een wereldlijk thuisland voor de joden mag oprichten. Het orthodox jodendom kan ruwweg verdeeld worden in drie stromingen: het prozionistische modern-orthodoxe jodendom, het niet- of antizionistische charedische ('ultraorthodoxe') jodendom. Daarnaast is er ook een liberaal-joodse antizionistische of a-zionistische stroming.
Met name binnen het chassidisch jodendom – onderdeel van het charedisch jodendom – zijn er veel bewegingen die zich sterk tegen het zionisme verzetten, zoals Satmar, Dushinsky en Toldos Aharon.[5]
De joods-Canadese historicus Yakov M. Rabkin, historicus aan de Universiteit van Montreal, heeft de geschiedenis van antizionistische joden uitgebreid gedocumenteerd. Belangrijke representanten van dit antizionistische jodendom waren onder vele anderen Yeshayahu Leibowitz en de rabbijnen Joel Teitelbaum en Elchonon Wasserman. Rabkin noemt dit joodse antizionisme een groot taboe, ook in de media. Hij maakt een scherp onderscheid tussen het nationalistische zionisme en de universele joodse religieuze traditie, waarop het zionisme zich als nationalistische politieke filosofie ten onrechte zou hebben geënt. Binnen de staat Israël groeide weliswaar een feitelijke coalitie tussen zionisten en vrome joden, maar een minderheid bleef zich principieel verzetten tegen de staat, omdat die het primaat en de vertegenwoordiging opeist voor heel het bestaande jodendom wereldwijd.[6]
Liberaal-joodse en reform-joodse denkers die antizionistische standpunten innamen waren o.a.Judah Magnus en Elmer Berger. Liberale representanten zijn vandaag o.a.Marc Ellis en Mark Braverman.[7]

http://nl.wikipedia.org/wiki/Antizionisme