Bekijk volle/desktop versie : Amerika: Het Nieuwe Hart der Duisternis



Pagina's : [1] 2

12-03-2005, 15:04
Amerika: Het Nieuwe Hart der Duisternis

Ons lichamelijk comfort maakte ons tot zwijgende lafaards
Door John Kaminski

…absolute macht corrumpeert absoluut
- Lord Acton
Het enige dat iemand kan verraden is zijn geweten
- Joseph Conrad


“Wij doen het omdat wij het kunnen”, zei de legerman zelfgenoegzaam. Met een dergelijke filosofie probeert de Amerikaanse oorlogsmachine de wereld het graf in te krijgen.

De woorden van voormalig Generaal en sinds kort Staatssecretaris Colin Powell klinken nog na in mijn oren: “Wij tellen de Iraakse doden niet”, zei hij. Misschien komt dat omdat hij wist dat hij niet zo hoog kan tellen.

Al een maand lang zoek ik naar iets positiefs om te vertellen, iets bemoedigends, iets verheffends, iets productiefs ... en als dat niet lukt misschien iets dat troost biedt, een of andere duidelijke verklaring voor de verknipte perversie die zich met zijn petrochemische tentakels om de keel heeft gewikkeld van de mensheid en almaar blijft doordrukken.

In het grijze landschap van slappe leugens en kwaadwillige valse verklaringen vind ik geen enkel houvast. Geen sprankje hoop. Alleen maar leugens, zichzelf dienende verdraaiingen van wat eens logica werd genoemd. De vrijheid is niet langer veilig, zo vertellen ze ons. Je moet een volgnummer hebben. En als het jouw beurt is, moet je dit giftige vaccin nemen, en nee, de fabrikant kun je niet voor de rechter dagen als je er ziek van wordt. Doe het nou maar gewoon, net zoals de leuze ons commandeert.

Het recht op een eerlijk proces is niet langer gegarandeerd. Je kunt in de gevangenis gegooid worden of terechtgesteld worden om redenen die geheim gehouden kunnen worden. Toch gaan, over de verbrokkelende wegen van Amerika, de meeste mensen gewoon door met hun leven van alledag alsof er niets gebeurd is.

In de dieper wordende duisternis van hun eigen verborgen binnenste, moeten gevoelige mensen hebben begrepen dat er iets onherroepelijks is gebeurd, of dat er iets onherroepelijks zál gebeuren. Gevoelige mensen, die plotseling bang zijn te spreken over waar zij echt in geloven, uit angst dat hun buren hen zullen horen en het vertellen aan iemand in een uniform en met een geweer. Of nog erger, een werkgever met een belangrijk contract die geen werknemers wil hebben die het niet eens zijn met hoe de dingen gaan. En dan, verlamd door angst, denken zij: wie zal de kinderen te eten geven? Een verschrikte stilte volgt.

Wie had er gedacht dat democratie ooit tyrannie zou gaan betekenen? Okee, Orwell. En nog veel meer niet-populaire stemmen zijn opgegaan, maar nooit gehoord in onze aan banden gelegde media.

Wie had er ooit gedacht, nadat alles gedaan en gezegd was, dat het erop uit zou draaien dat Amerika de voornaamste bedreiging voor alle leven op deze planeet zou vormen? Maar, zoals de nieuwsomroeper ons er altijd aan herinnert, dat is nu eenmaal de manier waarop wij het spel spelen. Je weet maar nooit hoe iets uitpakt.

Hoe het uitpakte ging zó.

Niemand in Amerika durft de waarheid te spreken, want als ze dat doen, worden ze verwijderd uit het corrupte systeem van winstmaken dat hen in staat stelt om zelfvoldaan en veilig (dat denken ze) in hun nooit afbetaalde huizen te blijven zitten. Denk maar eens aan al die goedbetaalde journalisten en radiomensen die pretenderen zo’n geweldige autoriteit te zijn bij alles wat er in de wereld gebeurt.

Niet één van hen heeft het lef te vermelden, als ze opportunistisch barmhartig uitwijden over het kwart miljoen doden veroorzaakt door de verdachte tsunami in de Indische Oceaan, dat bijna een gelijk aantal van evenzozeer onschuldige lijken door hun eigen hypocrisie in de goten van verschillende Fallujah’s zijn terechtgekomen in landen waarvan ze nauwelijks de naam kunnen onthouden. Er praat zelfs niemand over de almaar doorgaande volkerenmoord in Centraal Afrika.

Niet één van hen heeft het lef te melden dat twee broers meer dan 80 procent van de stemmen telden bij de recente Amerikaanse verkiezingen (en zij waren beiden openlijk enthousiast over de herverkiezing van de tiran); of dat er ALLEEN discrepanties waren bij het tellen van stemmen waar er via niet te verifiëren wijze electronisch gestemd was, of dat overal arme mensen fysiek en geestelijk ontmoedigd werden om te gaan stemmen.

Niet één van hen heeft het lef te melden dat Amerika, hún land, met opzet zijn eigen soldaten vermoordt door ze ten eerste onder te brengen bij een slecht georganiseerde troepenmacht. Daar worden ze waarschijnlijk gedood door dezelfde mensen die ze verkrachten, vermoorden en intimideren om hun totalitaristische systeem over te nemen. Een systeem, waarvan de moordenaars niets eens doorhebben dat zij dit ondersteunen. Ten tweede door hun lichamen te vergiftigen met gevaarlijke munitie die hen laat sterven aan kanker zodra ze een paar jaar verder zijn. Bijna niemand heeft door dat er 10.000 Amerikanen overleden zijn tengevolge van de eerste Golf Oorlog. Een paar van de wijze mannen ( lees je mee, Mike Ruppert? ) laten weten dat het terugbrengen van de bevolkingsaantallen een goed plan is, echter vanachter hun glimlach tonen zij een glimp van bloed tussen hun tanden.

En niet één van hen heeft de moed de in scène gezette verschrikkingen te vermelden van 9/11, de zelfondersteunende leugens die erop volgden, de volkomen verdoezeling dat onderzoek werd genoemd, en de vrijwillige hysterie die daarop volgde die een hersenloze bloeddorst ontketende om hen die zij ons aanwezen te doden, hen die gewoon mensen bleken te zijn die zij wilden bestelen.

We zien aan het Amerikaans gedrag in Irak – het eindeloze en opzettelijke vermoorden van onschuldige buitenstaanders, het zonder onderscheid bombarderen van een bevolking waarvan we blijven volhouden hen te willen redden en het corrupte verhinderen van onafhankelijke verslaggeving van de verschrikkelijke misdaden die wij begaan – dat de Verenigde Staten een land is van gewetenloze moordenaars die in het geheel geen oog hebben voor het welzijn en de veiligheid van volkomen onschuldige mensen die toevallig buiten hun landsgrenzen wonen. Amerikanen verbergen hun wreedheden achter zichzelf dienende rationaliseringen die niemand echt geloofd, zelfs niet, vermoed ik, de mensen die ze uitspreken.

We zien aan het Amerikaans gedrag binnen Amerika – de acceptatie van de leugens van de regering over 9/11, de oorlogen in Afganistan en Irak, hun voortdurende beloftes van nog meer invasies van andere onschuldige landen - dat de Verenigde Staten een land is van walgelijke, laffe, harteloze, psychotische moordenaars zonder principes die de rest van de wereld chanteren om hun racistische imperialisme en agressie te accepteren met de loop van hun enorme wapens op hen gericht.

Er bestaat geen terreurdreiging. Dat werd uitgevonden door de Israëliërs in het Witte Huis, die de aandacht wilden afleiden van de volkerenmoord die aan de gang is in Israël. De misleiding met 9/11 zal niet opgehelderd worden voordat het Israëlische aandeel daarin bovenkomt en dat zal zo gauw niet gebeuren, omdat de hele 9/11-beweging van sceptici vergeven is van de Israëlische spionnen en Zionistische geloofsverdedigers.

Hoe lang wacht de wereld ermee iets aan deze bedreiging te doen, nu bewezen is dat ongeacht hoeveel Amerikanen het niet eens zijn met dit ultieme sociopatisch gedrag, zij machteloos zijn de bedrijfsmatige oorlogsmachine die zij door hun stilzwijgen ondersteunen, te laten stoppen met de planeet naar een onomkeerbaar giftige toestand te laten afglijden.

Door hun daden van de laatste eeuw hebben Amerikanen, bij het navolgen van winsten ten koste van verder iedereen op de planeet, zich ontpopt als psychische gestoorde moordenaars.

Zij moeten tot staan gebracht worden, en als de Amerikanen zichzelf niet tot staan kunnen brengen moet iemand anders dat doen, ten goede van alles dat goed is en rechtvaardig en nobel en oprecht.

De echte terroristen zijn de Amerikanen (samen met hun goede vrienden de Britten, de Israëliërs en de Australiërs). De rest van de wereld dient zich dit te gaan realiseren voor het te laat is voor iedereen.

Wanneer de Verenigde Staten ooit zouden instemmen met de auspiciën van een echt oprecht Internationaal Gerechtshof zouden zijn leiders gemakkelijk beschuldigd kunnen worden van wereldwijde volkerenmoord en misdaden tegen de mensheid en veroordeeld worden tot de maximale straf. (Daarom doen wij het niet)

Door hun zwijgende medeplichtigheid is het Amerikaanse volk deelnemer aan al deze verschrikkelijke misdaden vóór, gedurende en ná het bewezen feit en verdient dezelfde straf als zijn leiders.

Dat is iets om aan te denken op die ene belangrijke dag, als de wereld er uiteindelijk toe komt Amerika terug te betalen voor al zijn giften aan de wereld.

Als je maar niet zegt dat je van niets wist. Want mensen met geweren luisteren niet.

De essays van John Kaminski zijn te vinden op honderden websites over de hele wereld. Ze zijn verzameld in twee bloemlezingen. De laatste heeft als titel “De Perfecte Vijand” en handelt over hoe de door Zionisten gecontroleerde V.S-regering de groep terroristen heeft bedacht bekend als Al-Qaeda. Ga voor meer informatie naar John Karminski

Vertaling - Chris-

Bron: warfolly

12-03-2005, 16:49



Citaat door Donderstorm:
Amerikanen hebben 400 jaar slavernij op hun geweten.Martelingen en moord op die Afrikanen was dagdagelijkse kost.Amerikaanse DNA structuur is duivels door die 400 jaar slavernij.Enkel de Islaam kan hun vuile duivelse blanke DNA structuur weer zuiveren.

Maar je zit dan met de vraag van hoe zit het dan met de slavernij waar de Nederlanders zich schuldig aan maakten ?
Zit dat ook in hun DNA structuur ?JA ,zou ik zeggen .De laatste jaren bewijzen zij dat ze
nog steeds de duivel aanbidden door de Moslims die hun redding zijn aan te vallen op koloniale wijze.


Nog een geluk dat de Islaam alle duivels aankan.Russen ,Amerikanen,Joden.

Wij zijn jullie redding.Of jullie dat willen of niet.Zo zal het uiteindelijk wezen.
Duivelse gedachten moeten frontaal aangevallen worden en verbaal vernietigd worden.


Zeer mooie topic.
waren de arabieren niet de belangrijkste leveranciers van slaven? en wordt slavernij niet expliciet goedgekeurd in de islam, mn waar het gaat wat te doen met joodse overwonnenen?

12-03-2005, 17:06

Citaat door Donderstorm:
Over wat ben jij bezig?
Er waren een een paar Arabieren die duivelse praktijken hadden met het wetsten.
De Duivel, net als God, zit in iedereen.
Degenen die een duivelse actie uitleggen als God's wil, daar word ik kwaad van.

12-03-2005, 17:22

Citaat door Donderstorm:
Als de waarheid over Amerika en haar nazi bedoelingen wordt gesproken dan zijn de autochtonen O ZO stil.
De waarheid slaat je westerse zever helemaal kappot.
Ik zei niet dat je ongelijk had...

In tegendeel, Quantanamo Bay zit mij ook behoorlijk dwars, en Amerikanen moeten tegen mij niet meer beginnen over 'hun mooie democratie' want dan krijgen ze er politiek verbaal van langs...

Maar wat ik bedoelde met "De duivel en god zitten in iedereen" is dat iedereen in staat is tot kwade en goede daden... Het heeft meestal meer te maken met een lust naar macht en/of geld, dan met afkomst...

12-03-2005, 17:39



Citaat door Donderstorm:
Amerikanen hebben 400 jaar slavernij op hun geweten.Martelingen en moord op die Afrikanen was dagdagelijkse kost.Amerikaanse DNA structuur is duivels door die 400 jaar slavernij.Enkel de Islaam kan hun vuile duivelse blanke DNA structuur weer zuiveren.

Maar je zit dan met de vraag van hoe zit het dan met de slavernij waar de Nederlanders zich schuldig aan maakten ?
Zit dat ook in hun DNA structuur ?JA ,zou ik zeggen .De laatste jaren bewijzen zij dat ze
nog steeds de duivel aanbidden door de Moslims die hun redding zijn aan te vallen op koloniale wijze.


Nog een geluk dat de Islaam alle duivels aankan.Russen ,Amerikanen,Joden.

Wij zijn jullie redding.Of jullie dat willen of niet.Zo zal het uiteindelijk wezen.
Duivelse gedachten moeten frontaal aangevallen worden en verbaal vernietigd worden.


Zeer mooie topic.
Denk je dat een bekering tot de Islam een DNAstructuur wijziging tot gevolg heeft, Donderstorm?

12-03-2005, 18:50
Waarom richt je je gifpijlen niet eens voor de verandering op de arabische dictaturen? O ja, dat zijn "broeders" dus die zijn boven elke kritiek verheven.

Alle ellende in de wereld is de schuld van Amerika, je hebt helemaal gelijk..

12-03-2005, 19:09
Nou, die Kamisnki weet het wel erg goed allemaal... het is allemaal de schuld van de joden en onze koningin natuurlijk...


Citaat:
Notable midwife to tyranny Henry Kissinger is the chief lieutenant of David Rockefeller, who is the American commisar of the Rothschild empire, which runs just about everything. There are no real enemies, only those created by the powers that be to create the chaotic conditions to both cull the population and profit from the sales of weapons to both sides. It has been that way throughout the 20th century, and doubtless long before.

Soviet Russia and Nazi Germany were funded by Jewish bankers in America and England. The Bush family was one of the primary benefactors of these maneuvers. They are trusted stooges of the big money players — Queens Elizabeth and Juliana and Sofia — and the banking giants of both Wall and Fleet streets. John Kerry’s Jewish father was a CIA agent and he married a Forbes girl (the Forbes family, with Jewish ties, being one of the richest criminal American families of the 19th century, profiting from both slavery and drug sales to China). "bron"

12-03-2005, 19:31

Citaat door Donderstorm:
Lees topic en leer
Praat uit je mond niet uit je kont. De Arabieren hebben ook veel slaven gehouden en gecastreerd zodat zij als eneuch de harems konden bewaken. Niet enkele slaven maar veel slaven.

Donderstorm heeft oogkleppen op. Of misschien lijkt hij teveel op mij met mijn masker.

12-03-2005, 19:37

Citaat door Donderstorm:
Amerikanen hebben 400 jaar slavernij op hun geweten.
Zo lang zijn er nog niet eens Amerikanen. Bovendien zijn ze dan kleine jongens, vergeleken bij de Arabieren. Wordt slavernij niet goedgekeurd in de Koran en de ander heilige boeken?



Citaat:
Martelingen en moord op die Afrikanen was dagdagelijkse kost.
Jazeker.



Citaat:
Amerikaanse DNA structuur is duivels door die 400 jaar slavernij.Enkel de Islaam kan hun vuile duivelse blanke DNA structuur weer zuiveren.
Adolf Hitler zal het goed in zijn oren knopen en tegen de Mufti zeggen. Waar haal je deze wijsheid vandaan, de Islam was toch niet racistisch?




Citaat:
Maar je zit dan met de vraag van hoe zit het dan met de slavernij waar de Nederlanders zich schuldig aan maakten ?
Zit dat ook in hun DNA structuur ?JA ,zou ik zeggen .De laatste jaren bewijzen zij dat ze
nog steeds de duivel aanbidden door de Moslims die hun redding zijn aan te vallen op koloniale wijze.
Moslimkolonialisme is anders een stuk hinderlijker.




Citaat:
Nog een geluk dat de Islaam alle duivels aankan.Russen ,Amerikanen,Joden.
A. Hitler? Was u daar nog?



Citaat:
Wij zijn jullie redding.Of jullie dat willen of niet.Zo zal het uiteindelijk wezen.
Duivelse gedachten moeten frontaal aangevallen worden en verbaal vernietigd worden.
Redding? Je doet aan niets zozeer denken als aan ''Help, de dokter verzuipt.'' Over kolonialisme gesproken!

Take up the White man's burden,
Send forth the best ye breed;
Go bind your sons to exile
To serve your captives' need.
To wait, in heavy harness,
On fluttered folk and wild,
Your new-caught, sullen peoples,
Half devil and half child.

Maar dan omgekeerd?



En in welke uithoek van de beschaving betekenen de woorden ''verdachte tsunami'' iets? Om nog maar te zwijgen van de suggestie dat de aanslagen van Elf September in scene zouden zijn gezet!

Onverbeterlijk...

12-03-2005, 19:51

Citaat door Donderstorm:
Das zeker niet waar.Het waren enkele duivelse Arabieren die zich daar schuldig aan maakten terwijl in het Westen er miljoenen blanken massaal Afrikanen hebben gemarteld ,misbruikt en afgeslacht.

Amerika is eigendom van de Afro -Amerikanen.Zij hebben alles opgebouwd.
Wat is Vergangenheitsbewaltigung in het Arabisch?

12-03-2005, 19:58
Donnerwetter, ben je er nog of heeft je broer zich weer gesneden?

12-03-2005, 20:02

Citaat door Ulysses:
En in welke uithoek van de beschaving betekenen de woorden ''verdachte tsunami'' iets? Om nog maar te zwijgen van de suggestie dat de aanslagen van Elf September in scene zouden zijn gezet!

Onverbeterlijk...
Ulysses,

Ik vindt het onbegrijpelijk dat je niet ingaat op de ontmaskering van ons koningshuis die de auteur van het schrijfsel fijntjes opmerkt. Ik herhaal:

"Soviet Russia and Nazi Germany were funded by Jewish bankers .... They are trusted stooges of the big money players — Queens Elizabeth and Juliana and Sofia — and the banking giants..."

Nu we het toch over het Hart der Duisternis hebben, misschien is het het vermelden waard dat Nederland Project USA grotendeels uit de grond heeft gestampt.

Proost!

Aurea Libertas gaude: Pars altera mundi
Vindice te, renuit subdere colla jugo.
Haec tibi, Legatum quern consors Belga recipit,
Pectore sincero pocula plena fero.
Utraque Gens nectet, mox suspicienda Tyrannis
Quae Libertati vincula sacra precor.

12-03-2005, 20:12



Citaat door Ulysses:
Wat is Vergangenheitsbewaltigung in het Arabisch?
Wat is dat in het Nederlands?

12-03-2005, 20:13

Citaat door Abrahman:
Wat is dat in het Nederlands?
Geschiedsvervalsing.

12-03-2005, 20:15

Citaat door Abrahman:
Ulysses,

Ik vindt het onbegrijpelijk dat je niet ingaat op de ontmaskering van ons koningshuis die de auteur van het schrijfsel fijntjes opmerkt. Ik herhaal:

"Soviet Russia and Nazi Germany were funded by Jewish bankers .... They are trusted stooges of the big money players — Queens Elizabeth and Juliana and Sofia — and the banking giants..."

Nu we het toch over het Hart der Duisternis hebben, misschien is het het vermelden waard dat Nederland Project USA grotendeels uit de grond heeft gestampt.

Proost!

Aurea Libertas gaude: Pars altera mundi
Vindice te, renuit subdere colla jugo.
Haec tibi, Legatum quern consors Belga recipit,
Pectore sincero pocula plena fero.
Utraque Gens nectet, mox suspicienda Tyrannis
Quae Libertati vincula sacra precor.
Dat is inderdaad onvergeeflijk.

Pagina's : [1] 2