Bekijk volle/desktop versie : Betogers lopen protestmars naar Islamabad



16-08-2014, 10:00
ISLAMABAD -
Na een 34-uur durende protestmars zijn duizenden tegenstanders van de Pakistaanse regering zaterdag in de hoofdstad Islamabad aangekomen. Onder leiding van oppositieleider en oud-cricketspeler Imran Khan eisen ze het vertrek van premier Nawaz Sharif, die ze van verkiezingsfraude betichten.
Tegelijkertijd is in Islamabad een tweede protestmars vanuit Lahore aangekomen, onder leiding van de Pakistaans-Canadese geestelijke Tahirul Qadri. Ondanks de aanwezigheid van duizenden agenten en militairen bij overheidsgebouwen in de hoofdstad hebben de aanhangers van de protestmarsen ongestoord Islamabad kunnen bereiken.
Vrijdag ontstonden er onlusten nadat Khan tijdens zijn protestmars in zijn voertuig werd beschoten in de stad Gujranwala. Khan raakte daarbij niet gewond. Wel braken er na de beschieting rellen uit tussen Khan-aanhangers en sympathisanten van premier Sharif.

http://forums.marokko.nl/newthread.php?do=newthread&f=25

16-08-2014, 10:02


Een nieuwe zionistische complot om Pakistan te verdelen om over hun te heersen want een nucleaire bewapende moslimstaat kan niet.