Bekijk volle/desktop versie : Besiktas-aanhanger neergestoken in tram



02-08-2014, 02:45
In tramlijn 23 op de Vuurplaat op de Kop van Zuid in Rotterdam is woensdagavond rond 23.20 uur een aanhanger van Besiktas neergestoken. Twee Feyenoorders, de vermoedelijke daders, zijn aangehouden.
In de tram, die vol zat met voetbalsupporters en uitgaanspubliek ontstond ruzie tussen een onbekende man en een 31-jarige Schiedammer (aanhanger van Besiktas). Het is niet duidelijk waar de ruzie over ging. Op een gegeven moment begonnen twee andere mensen zich ermee te bemoeien.

De ruzie liep zo hoog op dat een van die twee mannen de Schiedammer in zijn rug stak. Daarbij werd een van de daders vermoedelijk aan zijn arm verwond. Vervolgens gingen ze er vandoor. Het slachtoffer werd naar een ziekenhuis overgebracht en daar aan zijn verwondingen behandeld.

Door aanwijzingen van getuigen konden niet veel later twee mannen worden aangehouden op de Hillelaan in Rotterdam. Het gaat om twee Feyenoord-aanhangers; een 27-jarige Rotterdammer en een 29-jarige man uit Capelle aan den IJssel. De gewonde verdachte werd direct behandeld. Het duo is overgebracht naar een politiebureau
http://www.fr-fans.nl/nieuws/besiktas-aanhanger-neergestoken-in-tram-12659/

02-08-2014, 03:20


Ook niet slim na die wedstrijd met zon shirt de tram in gaan in roffa