Bekijk volle/desktop versie : LIVE! GAZA schreeuwt om hulp!



21-07-2014, 18:49
VOLG NU LIVE MEE!! > http://sos-stichting.nl/

Assalamou alajkoum geliefde broeders & zusters,

Door de strijd in Gaza zijn de afgelopen dagen vele slachtoffers gevallen. Onder de slachtoffers zijn veel jonge kinderen. De beelden liegen er niet om. Er is behoefte aan veel medische hulp.
Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor medische hulpmiddelen, medicijnen, ziekenauto’s en voedsel. De vraag hierna is erg groot!

Heeft u zelf medisch apparatuur in uw bezit wat goed bruikbaar is, laat het ons dan weten. De hulpmiddelen die goed in staat zijn, zullen opgestuurd worden naar Gaza.

(Voorbeelden van hulpmiddelen: rolstoelen- krukken- scootmobiels-ziekenhuis apparatuur. Let op: medicijnen mogen NIET mee)


Vanuit binnen en het buitenland:
IBAN: NL30ABNA0457267429
BIC / SWIFT: ABNANL2
Ten name van SOS stichting onder vermelding van: project Palestina.
Of op de site via ideal!
Let op: Stichting SOS zal inchaAllah het geld en de hulpmiddelen zelf richting Gaza brengen onder begeleiding van stichting Israa.

Deze stichting verzorgt al jarenlang geld en hulpmiddelen richting Palestina

Voor meer informatie kan er gemaild worden naar info@sos-stichting.nl. Bellen/appen kan ook 0031641522986

Doneer en verspreid het bericht. Samen staan we sterk!

Voor beelden van wat deze stichting onder andere doet bezoek youtube kanaal:
http://www.youtube.com/user/SOSStichting
Of zie Facebook site: http://https://nl-nl.facebook.com/sos.stichting [/SIZE][/FONT]

[video=youtube;S4QYfGtOvd8]http://www.youtube.com/watch?v=S4QYfGtOvd8[/video]



Het is een religieuze plicht dat wij onze broeders en zusters steunen maar wist je dat ook jij met je donaties hier zeer veel voordeel mee kan behalen?
Hierbij een aantal voorbeelden:

Allah subhanahoe wa Ta’la zegt in de Koran (Soerat Al-Baqara:261)
De gelijkenis van degenen, die hun rijkdommen voor de zaak van Allah besteden, is als de gelijkenis van een graankorrel, die zeven aren voortbrengt, in elke aar honderd korrels. Allah vermeerdert voor wie Hij wil; Allah is Alomvattend, Alwetend.”
Abu Huraira (moge Allah tevreden met hem zijn) heeft overgeleverd dat de Profeet (vrede en zegeningen zij met hem) heeft gezegd:
“Wie in deze wereld een gelovige van een zorg verlost, zal door Allah op de Dag des Oordeels van één van zijn zorgen verlost worden. Hij die het lot van iemand die hulp nodig heeft, verlicht, diens lot zal door Allah in deze wereld en de wereld hierna verlicht worden. Hij die een moslim beschermt, zal door Allah in deze wereld en in de wereld hierna beschermd worden. Allah zal Zijn dienaar net zolang helpen als de dienaar zijn broeder helpt.” (Sahieh Muslim)
Red jezelf van het Hellevuur en geef uit omwille van Allah en verwacht alleen van Hem een beloning en die beloning is groot in sha Allah. De Profeet (vrede zij met hem) gezegd: “Red jezelf van het Hellevuur, al is het met een halve dadel (als aalmoes). (al-Boekhari)

De gunsten van Sadaqa zijn ongekend en dit zijn slechts enkele voorbeelden om aan te geven dat je tegelijkertijd ook in jezelf aan het investeren bent als je Sadaqa uitgeeft en dit behoort tot de Genade en Barmhartigheid van Allah ‘Azza wa Djal, Alhamdoellilaah! Het uitgeven van Sadaqa omwille van het Aangezicht van Allah is een grote aanbidding en niet voor niks is er een poort in het Paradijs die Sadaqa heet. Dus geef uit op de weg naar het Paradijs!
Wij vragen Allah subhananhoe wa Ta’ala om alle vijanden van de moslims uit te schakelen en alle moslims te beschermen in Syrië, Egypte, Palestina en waar dan ook tegen alle kwaad en te bevrijden van de onrechtplegers en onderdrukkers en de moslims de overwinning te schenken, Allahoemma Amien!




Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

21-07-2014, 20:16


Upp


Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

21-07-2014, 21:38
Upp


Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

21-07-2014, 23:14
Upp


Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

22-07-2014, 00:42


Upp


Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

22-07-2014, 02:01
Allahoema amien. Up, up, up, en up!!!!