Bekijk volle/desktop versie : Opeens zijn ze wakker: Aangifte tegen anti-Israël demonstratie



14-07-2014, 23:30
Aangifte tegen anti-Israël demonstratie
14/07/14, 10:10 − bron: ANP

Federatief Joods Nederland (FJN) doet aangifte tegen de organisatoren en deelnemers aan een anti-Israël demonstratie afgelopen zaterdag in Den Haag. Ook wil de organisatie een gesprek met de Haagse burgemeester Jozias van Aartsen, omdat hij heeft nagelaten op te treden tegen ,,het haatzaaien en oproepen tot geweld'', aldus FJN.

Aan de manifestatie deden onder meer het Nederlands Palestina Komitee (NPK) mee, de stichting Diensten en Onderzoek Centrum Palestina (docP), Al-Awda en de Palestijnse Gemeenschap in Nederland (PGN). 'Tijdens de demonstratie werd veelvuldig de Hitlergroet gebracht en de demonstranten zwaaiden met hakenkruizen en jihadvlaggen', aldus FJN.

'Vrijheid van meningsuiting is een groot goed en dient in ons land gekoesterd te worden. Maar burgemeesters hebben de dure plicht de rechten van alle inwoners van hun stad te beschermen. Het is onacceptabel dat een burgemeester toelaat dat dergelijk gedrag wordt vertoond', zegt een woordvoerder van Federatief Joods Nederland.


Opeens is de vrijheid van meningsuiting weer in het gedrang omdat het over moslims gaat.

Opeens schieten de Israëlieten wakker.

14-07-2014, 23:31


Fuck hun. Trouwen waarom horen we niks meer over de aangiftes van Geert Wilders???

14-07-2014, 23:34
Kwam in de doofpot terecht.

Maar dit waarschijnlijk niet.

15-07-2014, 00:04
Waarom hoor je hun niet over het geweld wat daar plaatsvindt. Waarom keuren ze dat niet af. Hoeveel onschuldige slachtoffers aan Palestijnse zijde zijn er wel niet gevallen. Nee, daar slaat iedereen de ogen voor en nog wel in deze heilige maand ramadan. Ik heb geen joodse organisatie gehoord die dit afkeurt.