Bekijk volle/desktop versie : Dirar mag vertrekken van AS Monaco



12-06-2014, 13:53
Nabil Dirar heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor AS Monaco al gespeeld. De 28-jarige vleugelaanvaller heeft van de clubleiding te horen gekregen dat hij mag uitkijken naar een andere club. Dirar heeft bij de Franse club nog een contract tot medio 2016.

Dirar stond vorig seizoen een half jaar aan de kant vanwege een knieblessure. Na zijn rentree wist de vleugelaanvaller éénmaal te scoren en leverde hij twee assists af. Volgens geruchten wil de clubleiding van de Franse club een aantal grote spelers, waaronder Arjen Robben (Bayern Munchen) aantrekken. Hiervoor zouden een aantal spelers, waaronder Dirar, voortijdig moeten vertrekken.

Dirar verruilde begin 2012 Jupiler Pro League formatie Club Brugge voor AS Monaco, dat toen nog in de Ligue 2 actief was. De Franse formatie betaalde destijds 7.5 miljoen euro voor de vleugelaanvaller.



Bron: Atlas-Lions

12-06-2014, 13:57



Citaat door Riffie_denboch:
3 x raden welke club hem wil kopen voor 6 miljoen PSG wil hem kopen voor de plek van Menez, Menez is naarnaar Milan, beker wedstrijden spelen genoeg voor Dirar, Hij kan ook naar Lille die hebben ook belangstelling
Alsof je daar blij moet zijn om een handjevol wedstrijden te spelen per seizoen. Op je 28ste wil je bij een mooie club basisspeler zijn en geen halve invaller wat Menez was.

12-06-2014, 13:58

Citaat door Riffie_denboch:
Lille is voor hem goed, Kalou gaat tog weg
Mooie club inderdaad, maar de vraag is of zij hem willen. Ik zou sowieso begrijpen dat clubs niet erg happig zijn om een speler aan te trekken die net van een zware knieblessure terug komt.