Bekijk volle/desktop versie : Discrimineren vanaf jeugd op reclames



09-06-2014, 22:07
Reclames zijn bepalend van aard hoe er over een religie word gedacht in landen in Nederland ligt de lat om reclames af te beelden in moreel aspect niet hoog. Het niet bij horen van de juiste Marketing middelen en het achter laten van grote groepen mensen met een multi etnische achtergrond laat mensen ervoor om achter gelaten te worden in de maatschappij en er niet bij te horen. Als jij toch een hoofdoek draagt en Havo/VWO en Universiteit hebt bereikt en de intelligentie hebt om iets te bereiken moet je dat vooral doen. Je laat zien dat je een degelijke man of vrouw bent van een multi achtergrond en wilt de maatschappij bijdragen. Een hoofdoek zegt niet over de kwaliteiten over de eigenschappen en is een culturele eigenschap.

Of ik ben moslim en draag een kaftan maar heb Universiteit behaald en wil liever in mijn kaftan op werk verschijnen in Azie gaat dat in alle landen heel makkelijk wellicht alleen in Japan is er een stricte Engelse uniform code. Maar in landen zoals Indonesie, China, India, Thailand, Pakistan, Nepal, Bangladesh, Afghanistan zijn toch zeer Aziatische landen die moete doen met reclame om elke groep in handbereik te houden. Het enigste verreiste in die landen is een Scheikunde, Wiskunde, Economie en Statistiek niveau dat op gemiddeld een 9 staat binnen een bedrijf maar voor de rest mag jij je droom bepalen bij de werkgever. Het kan ook zijn dat jij moslim bent en zelfs hogere cijfers hebt als iemand van een andere religie en nog steeds de baan krijgt.

De oude president meneer Igbal van Zuid Azie heeft in een Hindu land de hoogste edes behaald met intelligentie en oorkondes en is Indiaas favoriete president bij de oudere gemeenschap, alle mensen mogen een nette, hoog opgeleide man in tegenstelling tot de nieuwe leider Modi zeggen velen dit is niet goed voor ons imago als multi cultureel land. In andere landen zoals Indonesie, China en Thailand dezelfde systemen, alleen vertrouwen in de intilligentste menneer of mevrouw die hoeft zich niet te bewijzen denken de Aziaten. In Azie zeggen ze als hij of zij niet de intelligentie hebben om een fiscale berekening te maken zijn zij niet de juiste en nooit de juiste in de politiek. Als je niet binnen 3 minuten een wiskunde som op universiteit kan oplossen in de regering dan kijken ze in China, Pakistan, India, Indonesie, Afghanistan, Thailand en Japan ontzettend kwaad naaar je en dan hebben ze het gevoel dat er een wilde in het politiek heerst.

Stel je nou voor de persoon die net voor jou iets kan betekenen en doorgelaten word door een science test dat pro Islam uit bied. Zelfs in landen zoals Duitsland is de tolerantie voor de Turkse gemeenschap heel hoog geen een Turkse vrouw die daar gediscrimineerd voelt met hoofdoek. Bij een bevolking aantal van 70 miljoen Duitse mensen waarvan 4 tot 6 miljoen Turks zijn en volledig blij en geintegreerd zijn met een bevolking in Nederland van 17 miljoen Nederlanders waarvan 4 miljoen Islamtische bevolking niet geheel blij zijn in Nederland en Duitsland wel (Duitse taal verreist. Als Duitsland een Islamitische bevolking blij kan maken en Nederland niet dat is pas disciminerend.

Nederlandse reclame
[video=youtube;YQNtlCpJ7Rg]http://www.youtube.com/watch?v=YQNtlCpJ7Rg[/video]

Azie reclame
[video=youtube;GvJ5aFShlWA]http://www.youtube.com/watch?v=GvJ5aFShlWA[/video]