Bekijk volle/desktop versie : Alex naar AC Milan



04-06-2014, 20:17
Alex staat voor een nieuw avontuur. De voormalig PSV-verdediger speelde de afgelopen tweeënhalf jaar bij Paris Saint-Germain, waar zijn contract aan het einde van deze maand afloopt. Door de komst van David Luiz hoeft hij niet te rekenen op een nieuwe verbintenis en het lijkt erop dat Alex zijn loopbaan voortzet bij AC Milan. Sky Italia claimt dat de deal al rond is.

Alex en zijn zaakwaarnemer Kia Joorabchian zijn volgens het medium gesignaleerd met Adriano Galliani, de vicevoorzitter van Milan die de transfers voor zijn club in orde maakt. De 31-jarige mandekker zal naar verluidt voor twee jaar gaan tekenen bij de Italiaanse club. Hierdoor is het onduidelijk wat er met Adil Rami gaat gebeuren: hij werd in het afgelopen seizoen door Milan gehuurd van Valencia, met een optie tot koop. De vraag is of deze optie gelicht zal gaan worden.

Mocht Alex inderdaad naar Milan verkassen, dan is hij waarschijnlijk niet de enige speler van PSG die de overstap naar iRossoneri maakt. De Italiaanse topclub wil zich ook versterken met Jérémy Ménez, die net als Alex bijna transfervrij is. De middenvelder annex aanvaller werd al gefotografeerd toen hij aan een tafeltje zat met Filippo Inzaghi: hij schijnt Clarence Seedorf te gaan opvolgen als hoofdtrainer bij Milan.

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=216155