Bekijk volle/desktop versie : Taliban opent kantoor in Qatar



28-05-2014, 13:06

Volgens Afghanistan-deskundige Olivier Immig is er niets nieuws onder de zon. De Taliban willen nog steeds gewoon aan de macht komen, er is in hun ideologie geen ruimte voor andere partijen die het met hun oneens zijn.

Immig denkt dat de keuze voor Qatar als vestigingsplaats komt doordat het land door zowel de Verenigde Staten als de Taliban wordt vertrouwd. "Bovendien heeft Qatar kennelijk erg veel geld gegeven om de Taliban onderdak te verschaffen."

[SIZE=1]Vrijlating
Volgens de Taliban-woordvoerder hebben de Taliban ook om de vrijlating van gevangenen gevraagd die worden vastgehouden in de militaire gevangenis op de Amerikaanse basis in Guantanamo Bay op Cuba.

28-05-2014, 13:11


al is dit oud nieuws wil ik jullie laten zien dat alles tegenwoordig kan zelfs een taliban kantoor in Qatar ongelooflijk de zelfde Taliban waar de Amerikanen tegen vechten in Afghanistan? en in het zelfde land wordt ook nog eens de WK van 2022 gehouden al die soldaten zijn voor niks dood gegaan ik begrijp niet eens waarom mensen überhaupt soldaat willen zijn want het is allang al niet meer wat het woord inhoud