Bekijk volle/desktop versie : Aan de haters die aan het bitchen zijn over die 5 minuten extra...lees!

25-05-2014, 23:18
'Kuipers had gelijk met vijf minuten blessuretijd in CL-finale'
Zondag, 25 mei 2014 om 20:25

Atlético Madrid leek er zaterdagavond met de Champions League vandoor te gaan, toen het na negentig minuten nog met 1-0 voor stond tegen stadsgenoot Real. Scheidsrechter Björn Kuipers trok er echter vijf minuten blessuretijd bij en in die extra tijd kwam Real alsnog op gelijke hoogte. Sergio Ramos kopte binnen uit een corner en in de verlenging moest Atlético het hoofd buigen.

Diego Simeone was woedend over de vijf minuten extra tijd, maar Kuipers stond volgens de website Play the advantage volledig in zijn recht. Na het terugzien van de tweede helft kwam deze scheidsrechterswebsite tot de conclusie dat er 4 minuten en 54 seconden aan tijd was verspild. De vijf minuten extra was dus een juiste beslissing van Kuipers.

Wanneer er maar drie minuten waren bijgekomen had de finale overigens ook een verlenging gekregen: Ramos kopte na 92 minuten en 48 seconden de gelijkmaker binnen. In de verlenging zorgden Gareth Bale, Marcelo en Cristiano Ronaldo ervoor dat de Champions League naar Real ging.

Yellah, stoeka. Ik wil niets meer horen.

25-05-2014, 23:31

hemel maar hem op...deze hond heeft alleen maar in het voordeel van Real gefloten....kan jij mij vertellen waar hij die 5 min vandaan gehaald heeft

25-05-2014, 23:35
5min kado trrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

26-05-2014, 13:12

Citaat door LaasteGeruchten:
Volgend seizoen hopelijk beter jaar voor barca met een nieuwe trainer. Je moet er wel tegen kunnen als real de prijzen pakt.

26-05-2014, 13:27

Als dat zo was dan had Raúl Garcia rood gekregen in eerste helft

26-05-2014, 13:55
Geluk club ska ska

26-05-2014, 14:34
goed gedaan real, als ze het weer weten te flikken dan moeten de de champions leugue in 2026 weer pakken.
om de 12 jaar

26-05-2014, 16:11

Citaat:
51:54: Angel di Maria goes down and Atletico surround Kuipers, bumping into him and causing him to have to reassert control.
By 52:15, the time wasting stops and the match is reset. (21 seconds.)

57:55: Real make a double substitution. Throw in happens at 58:23. (28 seconds)

65:00: Atletico make a substitution. Raul Garcia takes his sweet time getting off the pitch. Throw in at 65:42. (42 seconds)

71:49: Iker Casillas is shaken up after a collision with David Villa, requiring an injury assessment (no treatment). Game restarts by
72:15. (21 seconds)

73:27: Angel di Maria is shaken up, requiring an injury assessment (no treatment). Game restarts at 73:56. (30 seconds)

78:00: Real make a substitution. Throw in at 78:11 (11 seconds)

80:59: Gabi does a dramatic roll from a foul and lays face down on the ground. Atletico and Real players start sparring. This requires time to sort out the injury assessment (requiring minimal treatment) and separate the players. Then there was an Atletico substitution. Play finally restarts at 82:45. (1 minute and 46 seconds.)

84:19: Atletico player lands awkwardly and takes his time getting up from the injury assessment (no treatment). Corner is taken at 84:54. (35 seconds)

Total Time: 294 seconds or… 4.9 minutes

Kuipers and team got it exactly right.
Yellah nu wil ik echt niks meer horen. Bekken dicht haters.

26-05-2014, 16:18
Eigenlijk was het 6 minuten, Real ging na de goal nog een minuut vieren, Alonso kwam van de tribune rennen

26-05-2014, 16:20
hemel deze hond maar op.....corrupte uefa heeft het voor elkaar gekregen om Juan Carlos naar zijn zin te maken met die 5 min

26-05-2014, 16:23
Serieus, hoeveel bewijs wil je hebben dat die 5 minuten rechtvaardig waren? !!

26-05-2014, 16:54