Bekijk volle/desktop versie : Mourinho cynisch: 'Eén FA Cup in negen jaar tijd, mooi voor Arsenal'



22-05-2014, 22:11

Citaat door Heisenberg-:
José Mourinho noemde Arsène Wenger een aantal maanden geleden een 'specialist in mislukkingen', maar lijkt die mening niet bij te stellen. Ook niet nadat Arsenal afgelopen weekend beslag wist te leggen op de FA Cup; de eerste hoofdprijs sinds 2005. Sterker nog, de Chelsea-coach grijpt de gelegenheid aan om nogmaals zijn mening over zijn Franse collega te onderstrepen.
/
Mourinho doet dat niet zo uitgesproken als vorige keer, maar voor de goede verstaander is er geen twijfel mogelijk. "Ja, ik weet dat ze die prijs hebben gewonnen", zei The Special One in een interview met Channel 4. "Eén FA Cup in negen jaar tijd, dat is een mooi moment voor Arsenal", luidde zijn lichtcynische commentaar.
Het is niet de eerste keer dat Mourinho terugkomt op zijn veelbesproken uitlatingen in februari. Tussendoor liet hij ook weten 'respect' te hebben voor Arsenal, omdat de club altijd het vertrouwen heeft behouden in le Professeur. "Ik bewonder Arsenal, want het steunt de manager, en er zijn al veel slechte momenten geweest", zei hij toen.

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=215111


.

22-05-2014, 22:23








Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk