Bekijk volle/desktop versie : Down to earth



14-05-2014, 10:31
Down to earth I love this people. Mensen die nuchter zijn en realistische doelen hebben en die er voor de volle 100 percent ervoor gaan.

Mensen blijf met je voeten op de grond en wees geen 'droomgeval' velen die deze status hebben al zijn ze 60 jarigen. Daar kom je niet ver mee in t leven. Verder kan het je ook je afwenden van al3ibada wa dikhr.

En als iets niet voorbestemd is, wees dan Allah dankbaar weet dat er enkel alghair in zit. Mensen kunnen op een heel jong leeftijd iets zo graag willen ook uit naïviteit 'waarbij ze zelfs soms niet luisteren naar de raad van hun ouders' terwijl zij vele levenservaringen hebben en ook aanvoelen of iets goed zit of pluis'

Mensen veranderen met de tijd.. De tijd laat je inzien en ook je ervaringen of iets wel of niet toendertijd wel zin had of niet. Smaken veranderen. Hetgeen je graag had als tiener twintiger veranderd nadat je een 30 of 40 tiger bent. Je wordt wijzer je begint steeds meer aan de dood te denken de gezondheidskwaaltjes beginnen steeds dichterbij te komen. Je voelt je steeds minder fit nadat de jaren verstrijken en hopelijk heb je veel aan alghair gedaan in je jeugd toen je heel fit en levendig was.

Geef onbenullige zaken geen belang. Maar wees alert en werk voor het heden. Keer het heden de rug niet toe want niemand beloofd je de toekomst. Het kan zo gedaan zijn met ons leven. Wees realistisch enwerk voor alaghiera want daar is het nooit ongedaan.

Allah ie hdiena.

14-05-2014, 10:35


ik heb de eerste en laatste zin gelezen.

14-05-2014, 10:37
Is ook goed meid.

14-05-2014, 10:56
interessant=