Bekijk volle/desktop versie : Reclameborden VS: 'Jezus is moslim'



Pagina's : [1] 2

03-04-2014, 18:16
In het Amerikaanse Ohio heeft een groot billboard van een islamitische organisatie voor veel ophef gezorgd. Het billboard met daarop 'Jezus is moslim' is verkeerd gevallen bij een deel van de christelijke inwoners.





The Muslim Association heeftmeerde slagzinnen de wereld in geholpen. De slogans 'Mohamed is in de bijbel', 'Jezusis ook van de moslims' en 'Jezus is moslim' heeft voor veel losse tongen gezorgd. Tijdens een demonstratie werd er in de stad Columbus geprotesteerddoor een groep christenen van verschillende kerken. Zij reageerden met eenspandoek waarop stond dat 'Jezus de zoon van God is en dat Hij is opgestaanuit de dood'.

De demonstranten beweren dat moslims liegen en dat zij met het protest enkel het christendom willen beschermen. 'Hoewel wij het recht van demoslimgemeenschap op vrijheid van meningsuiting accepteren en zij het rechthebben om de billboards te plaatsen, komen wij nu enkel op tegen het misbruikenvan de naam Jezus Christus', zegt predikant Bill Dunfee in gesprek metChristian Newsire. Gevalletje 'pot verwijt de ketel' dus.


De christelijke organisatie Operation Save America is minderingetogen. Zij stellen dat de moslimgemeenschap in Columbus en Ohio 'steeds arroganter te werk gaat in het verspreiden van de monsterlijke islam'. Ashfag Parker van deislamitische vereniging ziet het uiteraard anders. 'Er is niets mis met het verschillen inmening over wat wij geloven. Deze campagne is niet bedoeld voor alleenniet-moslims maar ook voor moslims die dienen te weten over de islam en hunprofeet Isaa.'

03-04-2014, 18:47


Joden hebben toch ook geen patent op Mozes vrede zij met hem.

De profeten waren allemaal moslim

03-04-2014, 19:19
Eigenlijk was Jezus gewoon Joods, net als de apostelen, Mozes, Adam en al die andere fantasie-figuren uit al deze geschriften. Uiteindelijk is het Christendom (met nadruk op 'dom') ontstaan doordat de Rabbijn Jezus het hoog in zijn bol kreeg en zich de zoon van God ging noemen. Enkele eeuwen later doet Mohammed het nog eens dunnetjes over, minus de titel "zoon van God".
Tja, al die gelovigen zullen nog raar staan te kijken als Odin hun de toegang tot het Walhalla gaat weigeren omdat ze de verkeerde god hebben aanbeden... :-)
Maar ja, welke wel de juiste is?...

03-04-2014, 19:52
Moslim betekent iemand die gelooft in 1 god en de profeten(boodschappers van god)


03-04-2014, 19:59


Het woord moslim bestond voor dat de islam kwam. Pofeet Ibrahim (Abraham ) as heeft kwam met het woord moslim. Een moslim betekent iemand die gelooft in 1god en de boodschappers van god.


03-04-2014, 20:17
Moeten we hier ook doen

03-04-2014, 20:24
moge allah en leiden

03-04-2014, 21:54
Moslim betekend letterlijk "iemand die zich heeft overgegeven" (aan god/ Allah).
De islam betekend letterlijk "overgave" (aan Allah).
De christenen zullen op basis van hun boeken niet van mening verschillen dat jezus (aisa) hebreeuws "Isha" en alle andere profeten zich hebben overgegeven aan god/ Allah. Hebreeuwsh Illah of Ellah.
Het probleem is dat de bijbel is vertaald keer op keer en vernieuwd waardoor de oorsprong niet meer duidelijk is.
Moge Allah swt de ongelovigen, christenen, joden en moslims leiden naar het juiste de zuiverste en beste pad. DE ISLAM! AMEEN.


03-04-2014, 22:49
@taktak30 sah je hebt gelijk @WATB er is er een verschil tussen joods en bino israel


03-04-2014, 23:09

Citaat door Omashu:
Joden hebben toch ook geen patent op Mozes vrede zij met hem.

De profeten waren allemaal moslim
De Profeten voor de tijd Muhammed werden geen moslim genoemd maar "hanif".......

03-04-2014, 23:52
Niemand kan goed raden wat moslim werkelijk betekent. Iedereen brult maar wat hierboven

04-04-2014, 00:10
Moslim is iemand die zich onderwerpt naar de wil van Allah (God)

Het onderwerpen is al istislaam. Dus je eigen overgeven aan God. Hem gehoorzamen en aanbidden maakt je een moslim.

Islam is de enige religie waarvan de naam niet is afgenonen van een volk of een groep mensen. Wat christendom, judaisme en buddisme wel is. Anyways. Correct me if im wrong ppl

04-04-2014, 00:13



Citaat door JEWEETED:
Moslim is iemand die zich onderwerpt naar de wil van Allah (God)

Het onderwerpen is al istislaam. Dus je eigen overgeven aan God. Hem gehoorzamen en aanbidden maakt je een moslim.

Islam is de enige religie waarvan de naam niet is afgenonen van een volk of een groep mensen. Wat christendom, judaisme en buddisme wel is. Anyways. Correct me if im wrong ppl
helemaal goed zuster, islam is idd istislam. Jezelf aan Allah overgeven

04-04-2014, 10:30
Lees "de wonderen van de islam" en je zal verstelt staan!
Hoeveel wetenschappers zijn overgestapt naar de islam nadat zij dingen hebben onderzocht en blijkt dat de Koran de meest geloofwaardige boek is van de religie boeken. Hoe kan dat dan?

Daarnaast is er keihard bewijzen dat Jesus helemaal geen zoon van God is, zelfs in andere religie boeken word dat gezegd maar de christenen willen niet geloven maar doen net als of het geloven is!


04-04-2014, 13:01
Islam is the true religion.

Alle antwoorden over je leven staat in de koran.


Pagina's : [1] 2