Bekijk volle/desktop versie : Samsung Galaxy s3



Pagina's : [1] 2

15-03-2014, 14:55
Wie heeft hier verstand mee?

Me bundel is amper op en me internet doet zo traag..
moet ik iets instelllen bij menu?
Ik had klantenservice al gebeld van tmobile en ze zeiden je moet tel uit en aan zetten, heb dat zovaak gedaan.

Graag serieuze reacties.

15-03-2014, 17:13


Je moet even kijken wat je op de achtergrond hebt draaien.
Door de middelste knop onder lang in te drukken, zie je wat allemaal openstaat en kun je ze 1 voor 1 eruit gooien.
ook kun je bij je RAM iets wissen.
Succes!

15-03-2014, 17:49
Waar kan ik dat vinden RAM ?

15-03-2014, 17:55

Citaat door tasoekath:
Waar kan ik dat vinden RAM ?
onder dezelfde knop lang in drukken, dan het meest linker icoontje ( rondje in schijven verdeeld) en dan zie je boven ergens RAM staan

15-03-2014, 17:58


Haha sorry zie het niet staan..

15-03-2014, 18:00
Oh zie het al staan..
moet ik dan op geheugen wissen klikken?

15-03-2014, 18:11

Citaat door tasoekath:
oh zie het al staan..
Moet ik dan op geheugen wissen klikken?
yes

15-03-2014, 18:15
Wat gebeurd er dan?

15-03-2014, 22:11
Zijn er andere opties?

Pagina's : [1] 2