Bekijk volle/desktop versie : Marokkanen demonstreren tegen Egypte en zionisten



11-03-2014, 18:03
Een kleine groep Marokkanen heeft gisteren een sit-in gehouden voor de Egyptische ambassade in Rabat.





Diverse Marokkaanse verenigingen, waaronder het Observatorium voor de strijd tegen normalisering met Israël, werkten samen om aandacht te vragen voor de weigering van de autoriteiten in Caïro. Activisten die mensenrechten aan de kaak stellen waren vorige week woensdag van plan om naar Gaza te reizen, maar kregen nul op het rekest. Op de luchthaven van Caïro kregen ongeveer 65 activisten uit verschillende landen te horen dat ze niet mochten reizen en het vliegveld moeten verlaten.


De groep was van plan om Gaza te bezoeken en daar de Internationale Vrouwendag te vieren met Palestijnse vrouwen. De Egyptische regering stak daar echter een stokje voor. Het ministerie van Buitenlandse Zaken rechtvaardigde de maatregel omdat de situatie in de Sinaï-regio te onveilig is.


De zionistische staat is alleen al om dit soort verboden blij met de nieuwe autoriteiten in Egypte. Couppleger al-Sisi zou joodse roots hebben en heeft een veel mildere houding tegenover Israël dan de afgezette president Mohammed Morsi.

11-03-2014, 19:36


Couppleger al-Sisi vele zijn hem voor gegaan waar zijn ze nu wie had ooit gedacht dat kadaffi verdreven zou worden en helemaal afgeslacht worden isreal en het westen zijn bekend dat ze dictators in de derde wereld landen aan de macht helpen & houden voor hun eigen belang en voor de onderdrukkingen van volkeren je hoeft niet professor te worden om dat te weten.

13-03-2014, 23:58
Het is allemaal een pot nat MENSEN wakker worden kijk deze link is maar een klein voor proefje Killuminati The Movie Full - Part 1 of 2 (Dutch Subs) youtube

Het is allemaal een pot nat MENSEN wakker worden kijk deze link is maar een klein voor proefje Killuminati The Movie Full - Part 1 of 2 (Dutch Subs) youtube

Killuminati The Movie Full - Part 1 of 2 (Dutch Subs) .