Bekijk volle/desktop versie : Voor de messi haters



01-03-2014, 06:08
Guardiola: ‘Alle vergelijkingen tussen hem en Messi gaan mank’

Josep Guardiola werkte jarenlang met Lionel Messi bij Barcelona en trad vorig jaar zomer in dienst bij Bayern München. Daar heeft hij ook te maken met de nodige sterren, onder wie Mario Götze. De talentvolle aanvaller werd voor de enorme som van 37 miljoen euro opgehaald bij Borussia Dortmund en heeft enkele indrukwekkende wedstrijden gespeeld voor Bayern. Hem vergelijken met Messi is echter nog veel te vroeg, vindt Guardiola.



Vrijdag kreeg de Spaanse trainer de vraag voorgelegd of Götze wellicht zo goed kan worden als Messi. De twee schelen vijf jaar en Guardiola is onder de indruk van zijn aanvaller, maar wil niets weten van het noemen van beide spelers in één adem. “Alle vergelijkingen tussen hem en Messi gaan mank”, vindt Pep. “Want Messi is de beste speler die er ooit is geweest in de geschiedenis.”

“Mario zit hier pas in zijn eerste jaar en dat is niet makkelijk, maar hij heeft het tot nu toe goed gedaan. Hij is pas 21 en heeft nog ruimte voor verbetering. Hij is al één van de beste spelers op de Duitse velden en ik probeer hem nog beter te maken, maar Messi is echt van een heel ander niveau”, vindt Guardiola. De kans bestaat dat beide spelers elkaar dit seizoen treffen in de Champions League. Bayern en Barcelona hebben hun eerste achtste finale-duel met 2-0 gewonnen en staan met één been bij de laatste acht. Na de returnduels wordt er op 21 maart geloot voor de kwartfinales en dan liggen alle opties open.

01-03-2014, 11:57


Messi was inderdaad de beste maar dat was alleen onder Guardiola.

01-03-2014, 12:09
"wrm gaat et alleen over barca huhuhuhuh"


dan opent ie zelf 30 barca topics

01-03-2014, 17:10

Citaat door Cllash:
"wrm gaat et alleen over barca huhuhuhuh"


dan opent ie zelf 30 barca topics