Bekijk volle/desktop versie : Vader leent dochter (8) uit voor seks met volwassen mannen



25-02-2014, 11:52
Een 42-jarige man uit Antwerpen kan de maximumstraf van vijftien jaar cel plus tien jaar terbeschikkingstelling van de strafuitvoeringsrechtbank krijgen omdat hij zijn dochter drie jaar lang dwong tot betaalde seks met mannen.



Het misbruik van de dochter kwam aan het licht toen ze einde 2012 een huilbui kreeg op de speelplaats. Aan haar vriendinnetje vertelde ze hoe ze seks moest hebben met haar papa. Het klasgenootje vertelde dat door aan haar eigen vader, die er prompt mee naar de politie stapte.

Ondervraagd door een gespecialiseerde cel van de politie ontkende het meisje aanvankelijk, uit schrik voor represailles. Ze zei dat ze was gevallen en daardoor huilde. Maar uiteindelijk begon het meisje aarzelend aan haar verhaal. Ze vertelde hoe ze al van voor haar achtste seks moest hebben met haar vader. Later kwam daar ook een vriend van haar vader bij. Een aantal keer werd het meisje zelfs vastgebonden.

In ruil voor de seks schold de vriend schulden, die de ouders van het slachtoffer hem hadden, kwijt. Maar op de lange duur - er waren intussen nog 'klanten' bijgekomen - werd er soms niets betaald.

De vader kickte op de pijn van zijn kind. Zo had hij nog twee andere klanten, die via de webcam mochten toezien hoe hij seksuele handelingen pleegde met zijn dochter. Een van die twee klanten riskeert twaalf jaar omdat hij eerder al veroordeeld is voor zedenfeiten.

De andere, een Hovenaar van 75 jaar, riskeert acht jaar voor aanranding van de eerbaarheid en verspreiding van kinderporno. Die betichting komt er omdat hij foto's zag via de webcam en niemand verwittigde. Het kijken naar seks met minderjarigen is gelijkgesteld aan aanranding van de eerbaarheid.

De moeder van het kind heeft nooit geweten van de gruwel die haar dochter moest ondergaan. Niettemin riskeert ze 15 maanden cel omdat bij haar cocaïne is gevonden. Die nam ze om gangbangs die haar man organiseerde te doorstaan. Toen ze weet kreeg van de verkrachting van haar kind, koos ze onmiddellijk partij voor haar. Uitspraak op 11 maart
http://www.vandaag.be/binnenland/146401_vader-leent-dochter-8-uit-voor-seks-met-volwassen-mannen.html

25-02-2014, 12:02


De beschaafde westerse cultuur in een notendop, kuch

25-02-2014, 12:03
Kippenvel....



Arm, arm klein meisje, wat een verdriet, wat een pijn....
Mijn hart huil met jou....

25-02-2014, 12:04
Oh oh oh mijn god ... Ik word echt niet goed hier hoor. De enge klote motherfucker pedo na de andere..
Arme arme kind .. Wat een ware hel moet ze doorstaan hebben.. ..ik word hier echt ziek van ...

En hoe durft die bitch zichzelf een moeder te noemen hoe durft ze . ..heeft ze wel ogen in haar klote kop


Kan je dan niet zien dat jou dochter lijd .. Nee die bitch zit zo vol met drugs dat ze alleen zichzelf ziet tfoe tfoe

Waarom krijgen sommige jarabie kinderen waarom!!!!


Laat ik maar stoppen want straks .. ga ik echt ergere dingen zeggen...


25-02-2014, 12:10


Zieke lui...





Mensen die willen trollen in deze topic zouden zich diep moeten schamen.

25-02-2014, 12:16
Saddist die vader, 25 jaar in totaal vast in een inrichting, je zou haast de strop voor hem wensen.

25-02-2014, 12:17
Arm meisje..getekend voor haar leven. Onvoorstelbaar...sprakeloos. Duivelse rotzakken, levenslang opsluiten en laten martelen de rotzooi.

25-02-2014, 12:59
En de moeder heeft nooit geweten van die smeerlapperij....