Bekijk volle/desktop versie : Aanrader



23-02-2014, 14:35
Aanrader
Aanrader
Via Facebook islamistische huwelijk pagina zijn er 2 beheerders broeder en een zuster die anderen helpen met een huwelijkspartner.


Dit is hun werkwijze-

Dit is onze werkwijze wat betreft het zoeken van een huwelijkspartner.
Ik of de ander mede-beheerderworden jullie tussenpersoon er zal geen rechtstreeks contact tussen de broeders en zusters zijn.
Dus geen e-mailen, telefoon ,sms'jes alleen afspreken etc niks wij zullen jullie berichten kopiëren en plakken na elkaar jullie vragen elkaar veel vragen, en wij helpen met de vragen.
Zuster geeft de gegevens van haar (mahram) dit kan zijn haar broer vader plaatselijke imam die de taak van walie op zich neemt (telefoonnummer)
( Hand vragen gaat niet meteen ,maar dat jullie elkaar in het echt zien en elkaar vragen kunnen stellen in het bijzijn van de familie etc voor de rest inschallah tot een huwelijk.
Voordat onderzoeken wij middels dat we veel vragen aan je gaan stellen navraag doen bij de plaatselijke moskee waar je zegt dat je bekend bent dit kan van alles zijn,we kunnen niet controleren of je de waarheid verteld maar we gaan er van uit dat iedereen eerlijk en open is.
Jullie blijven allebei anoniem dus wij geven de Facebook naam niet door alleen de antwoorden van de vragen die jullie aan elkaar stellen dit is om te verkomen dat er stiekeme haram contact komt als er word gebeld na de ouders van het meisje kan je ons noemen als tussenpersoon zodat er geen misverstanden ontstaan. wij gaan de nummer nu ook controleren je kan de contact ieder moment stop zetten als het niet goed voelt, het is de bedoeling dat je veel vragen stelt en dieper er op in gaat.
Wij helpen je ook bij het vragen stellen ,tips advieze navraag etc, vooraf gaan we je eerst veel vragen stellen geef duidelijke antwoorden anders helpen we je niet we zijn met 2 man broeder en een zuster.Als je een gesprek hebt met een zuster ga er niet van uit dat wij 24 uur per dag tijd hebben wij hebben ook onze leven en daarbij doen wij dit vrijwillige en in onze vrije tijd

Ze zijn wel heel streng maar dit doen zij om misbruik te verkomen

23-02-2014, 16:24


Hoeveel mensen hebben jullie al gekoppeld?

25-02-2014, 21:19
at least de kinderen kunnen later de status liken die hen bij mekaar heeft gebracht