Bekijk volle/desktop versie : Sjiiet wilt trouwen met een Marokkaanse Soennitische vrouw?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



22-01-2014, 19:55
[video=youtube;xnPkWvwaPTM]http://www.youtube.com/watch?v=xnPkWvwaPTM[/video]


LINK:

http://www.youtube.com/watch?v=xnPkWvwaPTM

CITAAT MAKER VAN DE VIDEO:


Dit is een Grote Waarschuwingskreet, voor alle Soennitische Moslima's! Wij leven, zoals iedereen weet, in een multiculturele samenleving. En hierdoor komen we in aanraking met mensen uit de gehele wereld en mensen met allerlei verschillende geloofsovertuigingen. Maar de ware Ahloe As-Soennah, zijn en blijven altijd volgelingen van Ahloe As-Soennah wa Al-Jamaa'a, overal waar ze ter wereld zijn. Doch, zijn er helaas verschillende volgelingen van verschillende sektes en stromingen binnen de Algemene Islam. Velen onder hen geloven in zeer verkeerde zaken, of ze begaan grootse en duidelijke tegenstrijdigheden in hun aanbidding tot Allah de Verhevene.

En ze schamen zich niet om dit volmondig toe te schrijven aan de Zuivere en Schone Islam. Onze Ware Islam, zoals die geopenbaard is naar Onze Geliefde Boodschapper van Allah, Profeet Mohamed [Allah's vrede en zegeningen zij met hem] is klaar helder, en zeer hard tegen elke vorm nieuwlichterij en vernieuwingen in het Geloof van de Zuivere en Enige Ware Tawheed (Pure en Zuivere Monotheïsme).

Wees dus gewaarschuwd voor de volgelingen van deze sektes, of de zogenaamde (valse) stromingen binnen de Islam. Zij kleden zich als wolven in schaapskleren, om de Islam van binnenuit ten dienste van de Aartsvijanden kapot te maken. In hun geloofsovertuiging, is het toegestaan en zelfs een vorm van aanbidding om te liegen, en je anders voor te doen.

Onze Waardevolle Marokkaanse Zuster Oem Mohamed, zoals in dit korte filmpje, heeft nog netjes een geleerde geraadpleegd. En ze zei het zelf: "Ik ben hierdoor in de war geraakt.."Dit zegt zij, terwijl zij klinkt als een zeer praktiserende Moslima, die ook nog het Arabisch zeer goed machtig is.

Wat te denken dan van een jongevrouw die het Arabisch niet machtig is, en die opgegroeid is hier in het Westen. Maar die wel graag een zorgeloze en gelukkige huwelijk wenst op te bouwen, met een Moslimman. Hoe zou zij dan nog een bepaalde onderscheid kunnen maken tussen een Ware moslim, en een Schijnheilige LEUGENAAR met z'n zoetige woordjes?

Als hij geen respect of eerbiedigheid heeft voor de Meest Geliefde Echtgenote bij Onze Geliefde Boodschapper van Allah [Allah's zegeningen en vrede zij met hem], de Vrome Moeder der Gelovige, Aiesha [Allah's welbehagen zij met haar]. Hoe zou hij dan respect voor jou hebben, als jij de Vrome Aiesha [Allah's welbehagen zij met haar] wel respecteert en eerbiedigt uit geloofsovertuiging van Ahloe As-Soennah wa Al-Jamaa'a?

Het is erg verbazingwekkend, dat sommigen van onze Zusters, hier geen grote probleem mee hebben, zolang hij maar een 'goed hart, en goede karakters, en een mooie uiterlijk' heeft! Maar alleen Allah de Verhevene, Kent en Ziet het innerlijke van een persoon, niemand anders! En waar blijft de eerste voorwaarde voor het huwelijk volgens de Islam dan, de voorwaarde van het goede GELOOF van een persoon? En niet alleen dat hij moslim is punt uit. Nee, wat is zijn geloofsovertuiging, en credo waarmee hij is opgevoed? Waarin gelooft hij precies?

We spreken hier nog over het huwelijksverzoek, en iemand die de Sjiietische stroming navolgt en een Soennitische ten huwelijk vraagt. Zijn intentie is uiteraard bij Allah bekend. Maar we hebben het niet over diegenen die een geheime en verboden relatie beginnen met iemand die de Sjiietische stroming navolgt. En die zo'n (onwetende) Soennitische jonge meid ' misbruikt' en voorliegt dat hij Soennitisch is of zal worden. En dat hij haar belooft (en natuurlijk heel bedrieglijk) dat hij ooit met haar zal gaan trouwen.

Maar ondertussen heeft hij haar eer geschonden, en of haar van haar maagdelijkheid ontnomen, en of haar familiestatus volledig zwart gemaakt. Om vervolgens, daarna een nieuwe prooi of slachtoffer te zoeken, terwijl het meisje altijd het slachtoffer wordt. Haar (toekomstige) leven zal veelal volledig geruïneerd zijn, door deze wolfachtige leugenaars en onrechtplegers! Vaak zijn de pas bekeerde Moslima's, het dupe van dit soort types. (En ik heb het hier dus ook over degenen die zich Soennitisch noemen, en niet alleen de buitensporige types uit de andere sektes!)

Oh Mijn Waardevolle Zuster, die Ahloe As-Soennah wa Al-Jamaa'a (dus de Enige Ware Islam) navolgt. Kijk uit voor dit soort gelijke zaken, en bespaar jezelf veel ellende. En help ook Zusters om je heen die hier iets mee van doen zouden kunnen hebben. En raadpleeg altijd mensen van Kennis en Vertrouwelijkheid met zulke grootse zaken die jouw leven en hiernamaals aangaan!

En Moge Allah ons allen beschermen van al het kwade in dit leven en in het hiernamaals, ameen!

Wa baaraka Allaho fiekom,
Jalaluddin©2014

22-01-2014, 21:01


Barakalahoefiek voor het delen broeder!

22-01-2014, 22:10

Citaat door Lailaax3:
Barakalahoefiek voor het delen broeder!
graag gedaan, credits zijn voor de maker. ook jij baraka Allahoe feek zuster. Help ook mee om dit door te sturen aan zoveel mogelijk broeders en vooral zuster, in sjaa Allaah.

22-01-2014, 22:10

Citaat door Agora_Miauw:
uppp