Bekijk volle/desktop versie : Syrische leger verrast 45 rebellen in Homs



10-01-2014, 21:44
[h=1][SIZE=2" -->Dat heeft meldt het staatspersbureau SANA als het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten.[/SIZE][/FONT]
[FONT=arial][SIZE=2]SANA citeerde een bron binnen de strijdkrachten die zei dat eenheden van het leger deze week ''terreurgroepen'' aanvielen die een wijk ten noorden van de oude binnenstad van Homs wilden binnentrekken. 37 rebellen zouden zijn gedood. De oude binnenstad is nog altijd in handen van de opstandelingen.

[/SIZE][/FONT]
[FONT=arial][SIZE=2]Het Syrisch Observatorium berichtte dat zeker 45 opstandelingen in Homs zijn gedood. Of er ook militairen zijn omgekomen, meldden SANA en het Observatorium niet.[/SIZE][/FONT]
[FONT=arial][SIZE=2]Homs was 3 jaar geleden een van de belangrijkste haarden van verzet tegen Assad. Een jaar geleden zette het leger een offensief in tegen de opstandelingen. Dat leidde ertoe dat de rebellen uit de plattelandsgebieden rond de stad werden verdreven.

http://www.nu.nl/buitenland/3671967/tientallen-opstandelingen-in-homs-gedood.html

10-01-2014, 21:52


Observatory director Rami Abdel Rahman said the number of dead could be higher.

"They were killed as they tried to launch an operation to end the siege of Homs. They were ambushed by regime forces near the Khaldiya neighbourhood, which is under government control," he told AFP news agency.

10-01-2014, 22:11

Citaat door JamalZeist:
Je hebt gelijk... De inwoners van Syrie zijn nu beter af met massamoordenaar Assad als iedereen die nog tegen hem strijdt uit de weg wordt geruimd.


Ik bedoel dan die paar miljoen overgebleven burgers die hij nog niet heeft vermoord, geterroriseerd of verjaagd.


Kan jij de cijfers plaatsen van hoeveel (hoe weinig dus ) Syrische baby's er DAGELIJKS stierven voordat usa deze terroristen geld gaf om Syrië binnen te vallen ?

Kan jij de cijfers plaatsen van hoeveel (hoe weinig dus ) moslims DAGELIJKS er gedood werden door Assad omdat ze moslims waren ?


De cijfers van het aantal op de vlucht geslagen burgers voor deze terroristen het aantal door terroristen vermoordde Syrische moslims per dag is heel hoog zie de dagelijkse berichten alleen al sinds usa deze terroristen geld geeft om Syrische burgers te vermoorden om zo Assad te verdrijven.

Zelfde geld voor Irak Irakezen de westerse oliedieven en de moord op Saddam rahamo Allah



Maar jij denkt vast dat je gelijk hebt