Bekijk volle/desktop versie : 'Kim Jong-un liet oom verscheuren door honden'



03-01-2014, 16:48
HONGKONG -
De leider van het stalinistische Noord-Korea, Kim Jong-un, heeft de destijds tweede man van het Noord-Koreaanse regime, zijn oom Yang Song-thaek, door uitgehongerde honden laten verscheuren. Dit meldde vrijdag een Chinese krant. De wegens verraad ter dood veroordeelde Yang zou volgens de krant naakt in een kooi zijn gegooid waar 120 uitgehongerde jachthonden waren.

Die verscheurden hem en vijf anderen die ook waren veroordeeld wegens Yangs vermeende poging tot staatsgreep. Het bloedige schouwspel zou een uur hebben geduurd en zijn gadegeslagen door onder anderen Kim Jong-un zelf en zijn broer, Kim Jong-chol.
Van de veroordeelden was praktisch niets meer over, volgens de krant Wen Wei Po. Die krant in Hongkong heeft nauwe banden met de regerende Chinese Communistische Partij. Sommige waarnemers zien in het verspreiden van dit gruwelijke verhaal een poging van bepaalde partijleden om de Chinese regering aan te zetten afstand te nemen van Kims regime.
Oom Yang Song-thaek onderhield uitstekende relaties met Peking en gold als de man binnen het Noord-Koreaanse regime met wie China graag zaken deed. China is praktisch de enige vriend van Noord-Korea. Yang was al heel lang de tweede man van het regime en bleef dat toen de relatief jonge Kim zijn vader opvolgde eind 2011. Die liet in december plotseling weten dat Yang met buitenlanders samenzwoer en de macht wilde grijpen. Yang werd na een showproces ter dood gebracht, maar hoe liet Noord-Korea niet weten.

bron: http://www.telegraaf.nl/buitenland/22183998/___Oom_Jong-un_verscheurd_door_honden___.html

Deze man is echt gek

03-01-2014, 17:04



Citaat door Morrokito:
Deze man is echt gek
Hoezo, de sfeer in het parlement is volgens Kim een stuk beter geworden

03-01-2014, 17:04
als dit geen westerse propaganda is is die kim een jonge oen