Bekijk volle/desktop versie : Vraag aan de ervaren kokkinnen hier: vlees in fases bereiden?



23-10-2013, 11:27
Oke dit is voor de échte keukenkenners

Ik ga vanavond vleesmamita maken maar:

- Het moet om 20u à 20u30 klaar zijn
- Ik ga na het werk heel even naar huis (om te bidden) en moet dan weer weg voor anderhalf uur (zal ongeveer om 19u30 thuis zijn)
- Mijn man zal rond 18u30 thuis zijn
- Het vlees is al gemarineerd
- Mijn man kent niks van koken

Los het volgende raadsel op:
Hoe krijg ik het vlees gaar om 20u

23-10-2013, 12:10


Heeeee, is wel een serieuze vraag he

23-10-2013, 13:07
jammer dat niemand wil helpen

23-10-2013, 13:21

Citaat door Soukar:
Oke dit is voor de échte keukenkenners

Ik ga vanavond vleesmamita maken maar:

- Het moet om 20u à 20u30 klaar zijn
- Ik ga na het werk heel even naar huis (om te bidden) en moet dan weer weg voor anderhalf uur (zal ongeveer om 19u30 thuis zijn)
- Mijn man zal rond 18u30 thuis zijn
- Het vlees is al gemarineerd
- Mijn man kent niks van koken

Los het volgende raadsel op:
Hoe krijg ik het vlees gaar om 20u
in een kokoht?

In een pan doen met alles op en eraan.
man pan laten aanzetten op laag vuur eventueel pas om 19.00
vervolgens wanneer jij thuiskomt verder gaan.
dan heb je 1 a 2 uur en moet het in principe goed zijn

tenminste bij normaal vlees.

23-10-2013, 13:24



Citaat door tooto7moe:
in een kokoht?

In een pan doen met alles op en eraan.
man pan laten aanzetten op laag vuur eventueel pas om 19.00
vervolgens wanneer jij thuiskomt verder gaan.
dan heb je 1 a 2 uur en moet het in principe goed zijn

tenminste bij normaal vlees.
Bedankt voor je reactie.
Het probleem is dat ik geen koekoet heb. Ik kook altijd met een gewone pan.
Als ik mijn man zou vragen om het alvast op te zetten als hij thuis is, enkel het vlees met wat olie, moet hij er dan ook bij blijven staan of kan het op een laag vuurtje rustig stoven? Je leest het al, het is de eerste keer dat ik mamita met vlees maak haha,normaal doe ik altijd met keftaballetjes en dat is veeel makkelijker